آشپزی

طرز تهیه “سالاد ماکارونی بدون کالباس”

فراشپز- “سالاد ماکارونی بدون کالباس” بسیار خوشمزه و لذیذ است و طرفدارن زیادی دارند که این سالاد مقوی را با مواد سالم تری تهیه کنند.

سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه ترین سالادهاست و یکی از روش های متداول برای تهیه سالاد ماکارونی استفاده از کالباس است.سالاد ماکارونی بسیار راحت و ساده تهیه میشود و مواد تشکیل دهنده آن نخود فرنگی ، هویج ، کلم بروکلی و ماکارونی پخته شده است. اگر میخواهید یک سالاد ماکارونی ساده تر با سبزیجات تهیه کنید با ما  همراه باشید.

مواد سالاد ماکارونی بدون کالباس :

ماکارونی فرمی :2 پیمانه
نخود فرنگی :سه چهارم پیمانه
ذرت :یک پیمانه
تخم مرغ:2 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای قرمز:نصف یک فلفل متوسط
پیاز قرمز:یک سوم پیمانه خرد شده
ساقه کرفس :دو عدد متوسط
جعفری :3 قاشق غذاخوری خرد شده
سس مایونز:دو سوم پیمانه
سس خردل :یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب :2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی بدون کالباس :

مرحله اول:

در ابتدا باید بعضی از مواد را که شامل تخم مرغ، نخود فرنگی ، ذرت و ماکارونی می باشند را بپزید.البته میتوان ازذرت و نخود کنسروی هم استفاده کرد.

مرحله دوم:

برای پخت ماکارونی یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب به جوش آمد، ماکارونی را به همراه زردچوبه، نمک، و کمی روغن زیتون داخل آب ریخته و بگذارید تا ماکارونی کاملا نرم و پخته شود.

زمان پخته شدن ماکارونی ها همیشه روی جلدشان درج می شود.سپس ماکارونی پخته شده را آبکش کنید و برای چند ثانیه زیر آب سرد شیر قرار دهید تا نشاسته های مانده در آن خارج شود.

ماکارونی را کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله سوم:

تخم مرغ های آبپز شده را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس پیاز قرمز، کرفس و فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله چهارم :

در مرحله بعد سراغ درست کردن سالاد بروید.سس مایونز، سس خردل، جعفری خرد شده و سرکه را درون کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله نهایی :

همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب زیرا رو کنید.در نهایت مقداری نمک و فلفل به سالاد اضافه کرده و مواد را به آرامی هم بزنید.روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

برای تزیین سالاد ماکارونی ساده می توانید از برگ جعفری، گوجه گیلاسی، ذرت پخته یا نخود فرنگی پخته استفاده کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

دستور تهیه کیک اکلز؛ کلوچه‌ای پر از کشمش

فراشپز- کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچه‌ای که داخلش را با…

9 ثانیه ago

طرز تهیه نان چای قزوین اصیل و سنتی به 2 روش

فراشپز- نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل…

31 دقیقه ago

دسر زعفرانی؛ دسر ساده پذیرایی برای ایام عید نوروز

فراشپز- دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این…

1 ساعت ago

طعم باورنکردنی شاورما، لقمه‌ی لذیذ لبنانی در کنار سالاد فتوش

فراشپز- بسیاری از رستوران‌های بین‌المللی تهران هم این غذا را سرو می‌کنند؛ اما طعم‌های خانگی…

1 ساعت ago

طرز تهیه خورشت قرمه‌سبزی؛ غذایی که عاشقان زیادی دارد

فراشپز- قرمه‌سبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست…

2 ساعت ago

فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی

فراشپز- این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که…

2 ساعت ago