آشپزی

طرز تهیه سالاد ماکارونی بدون کالباس

فراشپز- سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه‌ترین سالادهاست و یکی از روش‌های متداول برای تهیه سالاد ماکارونی استفاده از کالباس است. سالاد ماکارونی بسیار راحت و ساده تهیه میشود و مواد تشکیل دهنده آن نخود فرنگی، هویج، کلم بروکلی و ماکارونی پخته شده است. اگر میخواهید یک سالاد ماکارونی ساده‌تر با سبزیجات تهیه کنید با ما همراه باشید.

مواد سالاد ماکارونی بدون کالباس

ماکارونی فرمی:۲ پیمانه

نخود فرنگی:سه چهارم پیمانه

ذرت:یک پیمانه

تخم مرغ:۲ عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای قرمز:نصف یک فلفل متوسط

پیاز قرمز:یک سوم پیمانه خرد شده

ساقه کرفس:دو عدد متوسط

جعفری:۳ قاشق غذاخوری خرد شده

سس مایونز:دو سوم پیمانه

سس خردل:یک قاشق غذاخوری

سرکه سیب:۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ماکارونی بدون کالباس

مرحله اول

در ابتدا باید بعضی از مواد را که شامل تخم مرغ، نخود فرنگی، ذرت و ماکارونی می‌باشند را بپزید. البته میتوان ازذرت و نخود کنسروی هم استفاده کرد.

مرحله دوم

برای پخت ماکارونی یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب به جوش آمد، ماکارونی را به همراه زردچوبه، نمک، و کمی روغن زیتون داخل آب ریخته و بگذارید تا ماکارونی کاملا نرم و پخته شود.

زمان پخته شدن ماکارونی‌ها همیشه روی جلدشان درج می‌شود. سپس ماکارونی پخته شده را آبکش کنید و برای چند ثانیه زیر آب سرد شیر قرار دهید تا نشاسته‌های مانده در آن خارج شود. ماکارونی را کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله سوم

تخم مرغ‌های آبپز شده را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس پیاز قرمز، کرفس و فلفل دلمه‌ای را هم به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

در مرحله بعد سراغ درست کردن سالاد بروید. سس مایونز، سس خردل، جعفری خرد شده و سرکه را درون کاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله نهایی

همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب، زیرا رو کنید. در نهایت مقداری نمک و فلفل به سالاد اضافه کرده و مواد را به آرامی هم بزنید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

برای تزیین سالاد ماکارونی ساده می‌توانید از برگ جعفری، گوجه گیلاسی، ذرت پخته یا نخود فرنگی پخته استفاده کنید.

منع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

ترایفل پرتقال؛ یک دسر شیک و لاکچری

فراشپز- ترایفل پرتقال یک دسر بسیار خوشمزه و لایه‌ای است که از بیسکوییت پودر شده…

30 دقیقه ago

طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی رستورانی مخصوص

فراشپز- خورشت ایرانی بخش مهمی از غذای ایرانی است که یا با پلو یا نان…

59 دقیقه ago

روش نگهداری سمنو برای مدت طولانی در فریزر و یخچال

فراشپز- سمنو یکی از نماد‌های سفره هفت‌سین است که بسیاری از ایرانیان قبل از عید…

2 ساعت ago

اسموتی‌ بهتر است یا آب‌میوه‌؟ دستور تهیه ۵ اسموتی خوشمزه

فراشپز- وقتی میوه‌ها را آب‌گیری می‌کنیم، بخش بزرگی از فیبر آن‌ها از بین می‌رود. فیبر…

2 ساعت ago

طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید

فراشپز- لوبیا پلوی شیرازی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از ترکیب لوبیا چشم…

7 ساعت ago

(ویدئو) گاناش؛ یک دسر راحت برای مهمانی‌ها

فراشپز- راحت‌ترین دسری که میتونی برای مهمونیات درست کنی شک نکن همینه. مواد لازم برای…

8 ساعت ago