سالاد ماکارونی جزء اون دسته از سالادهای خوشمزه و سادهایی است که در صورت در دسترس بودن مواد اولیه تقریبا سریعتر از سالادهای دیگر آماده شده و مناسب دورهمیهای خانوادگی و دوستانه است.
سالاد ماکارونی، پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که به سرعت طبخ میشود و میتوان آن را در مهمانیها بخصوص در جشن تولدها و مراسمهای عصرانه تهیه کرد. در این بخش سادهترین روش تهیه سالاد ماکارونی بدون مرغ و گوشت با ژامبون را آموزش میدهیم، این غذای خوشمزه و پرطرفدار را سریع تهیه کرده و در مهمانیها و جشنهای تولد به عنوان یکی از اجزای اصلی میز شام سرو نمایید.
ماکارونی (فرم دار) ۱ لیوان
ژامبون مرغ ۱۰۰ گرم
ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم
قارچ (درشت) ۵ عدد
پیازچه ۲ عدد
نخود فرنگی ۱.۵ فنجان
جعفری (ساطوری شده) ۱ قاشق غذا خوری
خیارشور ۷ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱. درون قابلمهای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
۲. ماکارونیها را به همراه مقداری نمک و کمی آبلیمو و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.
۳. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونیها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.
۴. ماکارونیها را کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود.
۵. نخودفرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید و درون آبکش بریزید.
۶. قارچ را خرد کنید.
۷. فلفل دلمهای و پیازچه را نیز نگینی خرد کنید.
۸. خیارشور را نگینی ریز کنید.
۹. ژامبونها را به شکل دلخواه برش بزنید.
۱۰. در تابهای کمی کره ریخته و قارچ خرد شده را در مقداری کره و آبلیمو سرخ کنید.
۱۱. در ظرفی جداگانه فلفل دلمهای و پیازچه را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید.
۱۲. ماکارونیهای آبکش شده را به فلفل دلمه ای و پازچه افزوده و مقداری تفت دهید.
۱۳. در یک کاسه بزرگ و جادار تمام مواد؛ ماکارونی همراه پیازچه و فلفل دلمه ای، قارچ، خیارشور، نخود فرنگی، ژامبون و… را مخلوط کنید.
۱۴. سس مایونز و جعفری خرد شده را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه کنید.
۱۵. کمی نمک و فلفل به سالاد ماکارونی بیافزایید.
۱۶. سالاد ماکارونی را حداقل ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
۱۷. روی سالاد گوجه گیلاسی ریخته و برای سرو آماده کنید.
ماکارونی سالاد ماکارونی این است که نباید خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند.
افزودن یک قاشق چایخوری روغن مایع به ماکارونی به دلیل این است که ماکارونی هنگام جوش خوردن به هم نچسبند و خمیر نشوند.
در صورت تمایل مقداری ذرت پخته هم به سالاد اضافه کنید.
ذرت و نخود فرنگی را میتوانید خودتان به صورت آبپز تهیه کنید یا اینکه به صورت کنسروی استفاده کنید.
هنگام افزودن سس، مواد را آرام هم بزنید تا خرد یا له نشوند زیرا ظاهر سالاد خراب میشود.
اگر میخواهید سالاد را چندین ساعت بعد سرو کنید سس آنرا یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را حفظ کند.
برای تهیه سس سالاد به صورت رژیمی میتوانید به جای استفاده از سس مایونز از روغن زیتون به همراه فلفل سیاه و آب لیمو ترش استفاده کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…