فراشپز- سالاد ماکارونی یکی از پرطرفدارترین سالادها برای پذیرایی است. این سالاد خوشمزه را این بار با ماکارونی رشته ای برای مهمان هایتان تهیه کنید.
سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سرد است که برای وعده شام یا به عنوان یک سالاد متفاوت و شیک برای پذیرایی در مهمانیها گزینه بسیار مناسبی به شمار میرود. این غذا اغلب با ماکارونی های فرمی تهیه می شود اما می توان آن را با ماکارونی رشته ای نیز تهیه نمود. در این بخش طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماکارونی رشته ای را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی رشته ای (برای 5 نفر)
** برای تهیه سالاد ماکارونی برای 10 نفر، مواد دقیقا 2 برابر میشود
ماکارونی رشته ای نازک 300 گرم
فیله مرغ 300 گرم
پیازچه خرد شده نصف استکان
فلفل دلمه قرمز نصف
فلفل دلمه نارنجی نصف
خیار شور 5 عدد
ذرت 1 پیمانه
هویج 1 عددبزرگ
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن و پودر سیر به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
300 گرم فیله مرغ را با نمک و فلفل و پودر سیر و روغن زیتون مزه دار کنید.
مرغ را نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد فیله های مرغ بروند.
درون قابلمه ای مقداری آب را جوش آورید.
ماکارونی رشته ای را همراه نمک و فلفل به قابلمه آب جوش بیافزایید.
بعد از چند دقیقه ماکارونی را آبکش کرده و کنار بگذارید.
1 لیوان ذرت را آبپز کنید و کنار بگذارید.
درون یک تابه با مقداری روغن مایع فیله های مرغ را سرخ کنید. می توانید فیله مرغ را در تابه بدون روغن به حالت گریل در آورد.
هویج را به صورت خلالی ریز کنید.
فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی را به صورت خلالی خرد نمایید.
خیار شورها را شسته و به صورت خلالی باریک خرد کنید.
پیازچه را به صورت حلقه ای برش بزنید، در صورت تمایل مقداری زیتون را نیز به صورت حلقه ای برش بزنید.
درون یک ظرف بزرگ و جادار ماکارونی را با سایر مواد مانند هویج، فلفل دلمه ای، خیارشور، مرغ، ذرت و… مخلوط نمایید.
برای مزه دار شدن نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن را به ماکارونی و سبزیجات اضافه کنید.
اگر می خواهید سالادتان رژیمی باشد، در آخر از روغن زیتون به همراه فلفل سیاه و آب لیمو ترش استفاده کنید اما اگر تمایل به تهیه سالاد رژیمی ندارید، سس مایونز را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه کنید.
سالاد ماکارونی را حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
روی فیله مرغ و مقداری کنجد تفت داده شده ریخته و برای سرو آماده کنید.
ماکارونی نباید خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند.
ذرت و را می توانید به صورت کنسروی استفاده کنید.
هنگام افزودن سس، مواد را آرام هم بزنید تا خرد یا له نشوند زیرا ظاهر سالاد خراب می شود.
این غذا را می توانید برای پیش غذا و یا حتی بعنوان غذای اصلی و وعده غذایی شام در نظر بگیرید.
منبع: نمناک
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…
فراشپز- چیپس کدو حلوایی یا چیپس کدو تنبل یکی از خوشمزهترین انواع چیپس میوه ای…
فراشپز- چیز کیک نارنگی از جمله انواع چیز کیک یا کیک پنیر میوهای در قنادیهای…
فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزهترین چیز کیکها است که این روزها طرافداران…
فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…
فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…