“سالاد مرغ با انگور” پیشنهاد خوشمزه ما به عنوان سالاد است که توصیه میکنیم حتما آن را تهیه کرده و لذت ببرید.همراه ما باشید.
کرفس خرد شده نصف فنجان
مرغ پخته مکعبی خرد شده 4 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
حبه های انگور نصف شده 1 فنجان
نخود فرنگی پخته نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
خردل دیژون 1 ق غ
بادام ورقه شده نصف فنجان
ابتدا سس سالاد را آماده کرده و داخل یخچال بگذارید، برای این کار خردل را به همراه سس مایونز در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا به سراغ بقیه مواد بروید، ابتدا مرغ ها را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا بپزد.
نخود فرنگی ها را در مقداری آب بپزید.
انگور راشسته آن را دانه دانه کنید و حبه های انگور را از وسط نصف کرده و در ظرفی بریزید.
کرفس را شسته و ساقه آنرا خرد نمایید.
ظرفی را آماده کرده و همه مواد بالا را داخل آن بریزید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
سس را از یخچال بیرون آورده به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید
در آخر ورقه های بادام را روی سالاد بریزید و سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد مرغ با انگور را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- کاچی شیر نوعی دسر خوشمزه و مقوی است است که به جای آب با…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: گوشت بره، نمک،…
در این ویدیو سبک جدید از پخت کوفته با دال عدس را خواهید دید:
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی را میبینید که با مواد اولیه شامل: یک…
فراشپز- آلو مسما یکی از غذا هاس اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه…
فراشپز- پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روشهای بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی…