“سالاد مرغ با انگور” پیشنهاد خوشمزه ما به عنوان سالاد است که توصیه میکنیم حتما آن را تهیه کرده و لذت ببرید.همراه ما باشید.
کرفس خرد شده نصف فنجان
مرغ پخته مکعبی خرد شده 4 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
حبه های انگور نصف شده 1 فنجان
نخود فرنگی پخته نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
خردل دیژون 1 ق غ
بادام ورقه شده نصف فنجان
ابتدا سس سالاد را آماده کرده و داخل یخچال بگذارید، برای این کار خردل را به همراه سس مایونز در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا به سراغ بقیه مواد بروید، ابتدا مرغ ها را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا بپزد.
نخود فرنگی ها را در مقداری آب بپزید.
انگور راشسته آن را دانه دانه کنید و حبه های انگور را از وسط نصف کرده و در ظرفی بریزید.
کرفس را شسته و ساقه آنرا خرد نمایید.
ظرفی را آماده کرده و همه مواد بالا را داخل آن بریزید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
سس را از یخچال بیرون آورده به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید
در آخر ورقه های بادام را روی سالاد بریزید و سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد مرغ با انگور را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…