“سالاد مرغ با انگور” پیشنهاد خوشمزه ما به عنوان سالاد است که توصیه میکنیم حتما آن را تهیه کرده و لذت ببرید.همراه ما باشید.
کرفس خرد شده نصف فنجان
مرغ پخته مکعبی خرد شده 4 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
حبه های انگور نصف شده 1 فنجان
نخود فرنگی پخته نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
خردل دیژون 1 ق غ
بادام ورقه شده نصف فنجان
ابتدا سس سالاد را آماده کرده و داخل یخچال بگذارید، برای این کار خردل را به همراه سس مایونز در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا به سراغ بقیه مواد بروید، ابتدا مرغ ها را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا بپزد.
نخود فرنگی ها را در مقداری آب بپزید.
انگور راشسته آن را دانه دانه کنید و حبه های انگور را از وسط نصف کرده و در ظرفی بریزید.
کرفس را شسته و ساقه آنرا خرد نمایید.
ظرفی را آماده کرده و همه مواد بالا را داخل آن بریزید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
سس را از یخچال بیرون آورده به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید
در آخر ورقه های بادام را روی سالاد بریزید و سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
سالاد مرغ با انگور را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…