طرز تهیه سالادی عجیب و خوشمزه با مرغ و گلابی و افزودنی های خوشمزه دیگر را در ادامه ببینید.
روغن سرخ کردنی :یک قاشق غذاخوری
سینه بدون استخوان مرغ ک 4 عدد
نمک :نصف قاشق چایخوری
کره :یک قاشق غذاخوری
گلابی سفت :3 عدد
فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
روغن :3 قاشق غذاخوری
موسیر متوسط خرد شده :3 عدد
آب گلابی یا آب سیب :¼ پیمانه
بلوچی :1/3 پیمانه
سرکه سیب :2 قاشق غذاخوری
گردوی بوداده و خرد شده :¼ پیمانه
نان خشک و نازک یا کراکر
مرغ را خرد کرده و با مقداری روغن در یک تابه سرخ کنید.
گلابی و موسیر را خرد کرده و به تابه اضافه کنید و تفت دهید. تا جایی به تفت دادن ادامه دهید که مواد طلایی شوند.
روغن گردو و سرکه را به تابه اضافه کرده مواد را هم بزنید، در آخر آب سیب یا آب گلابی را هم افزوده و اجازه دهید کمی مواد با هم بپزد.
حالا زیر تابه را خاموش کرده و مواد را داخل ظرف سالاد بریزید.
در آخر سالاد را با گردو و بلوچیز تزیین کرده و با نان خشک سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 17دقیقه میباشد .
سالاد مرغ و گلابی را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…