“سالاد هندوانه” نعنایی یک سالاد تابستانی انرژی بخش با هندوانه و عطر نعنا هر کسی را برای یک روز کامل شارژ می کند.
پنیر ریکوتا یا پنیر فتا :60 گرم
هندوانه زرد :یک عدد کوچک (یک کیلویی)
هندوانه قرمز :یک عدد کوچک (یک کیلویی)
نعنا تازه :3 قاشق غذا خوری
نمک :½ قاشق چای خوری
برای درست کردن این سالاد ساده کار زیادی قرار نیست انجام دهید ابتدا هندوانه را به وسیله یک چاقوی تیز پوست بگیرید طوری که سفید روی هندوانه باقی نماند.
سپس هندوانه پوست گرفته شده را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید و پنیر فتا را به قطعات کوچک و نازک برش بزنید و روی هندوانه بریزید در آخر نمک و نعنای خرد شده را به سالاد اضافه کرده و سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد هندوانه را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…