“سالاد هندوانه” نعنایی یک سالاد تابستانی انرژی بخش با هندوانه و عطر نعنا هر کسی را برای یک روز کامل شارژ می کند.
پنیر ریکوتا یا پنیر فتا :60 گرم
هندوانه زرد :یک عدد کوچک (یک کیلویی)
هندوانه قرمز :یک عدد کوچک (یک کیلویی)
نعنا تازه :3 قاشق غذا خوری
نمک :½ قاشق چای خوری
برای درست کردن این سالاد ساده کار زیادی قرار نیست انجام دهید ابتدا هندوانه را به وسیله یک چاقوی تیز پوست بگیرید طوری که سفید روی هندوانه باقی نماند.
سپس هندوانه پوست گرفته شده را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید و پنیر فتا را به قطعات کوچک و نازک برش بزنید و روی هندوانه بریزید در آخر نمک و نعنای خرد شده را به سالاد اضافه کرده و سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد هندوانه را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…