آشپزی

طرز تهیه سالاد کینوا با سیب زمینی برشته

فراشپز- کینوا یکی از دانه‌های بسیار رایج و خوشمزه است که مواد معدنی و ویتامین‌های خوبی دارد و شما می‌توانید به صورت بسته بندی از فروشگاه این کینوا را تهیه کنید. اما مهم‌ترین خاص آن این می‌باشد که برای کاهش وزن بسیار مناسب است، زیرا متابولیسم بدن را زیاد می‌کند و سرشار از پروئتین است به همین دلیل اشتها را کم می‌کند و همچنین کینوا فیبر دارد که باعث می‌شود شما احساس سیر داشته باشید و برای گیاه خواران که گوشت مصرف نمی‌کنند گزینه خوبی است، زیرا فیبر غذایی به چربی و کلسترول متصل و باعث می‌شود بدن شما چربی و کلسترول کمتری را جذب کند. با آموزش سالاد کینوا با سیب زمینی همراه ما باشید.

مواد لازم برای نخود برشته

نخود پخته شده ۴۰۰ گرم

روغن زیتون ۱ ق چای خوری

نمک، فلفل سیاه و پاپریکا از هر کدام ۱/۴ ق چای خوری

مواد لازم برای سالاد

کینوا ۱ فنجان

آب لیموترش ۱/۲ عدد

فلفل دلمه ۱ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

روغن زیتون ۱ ق غذا خوری

آویشن ۱ ق چای خوری

گوچه گیلاسی به دلخواه

زیتون به دلخواه

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر هر کدام ۱/۴ ق چای خوری

مواد لازم

سیب زمینی ریز ۲ عدد

نمک ۱ ق چای خوری

فلفل ۱ ق چای خوری

روغن زیتون ۱ الی ۲ ق غذا خوری

طرز تهیه سالاد کینوا با سیب زمینی

۱ مرحله اول: تهیه نخود برشته

ابتدا باید نخود را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب نخود را عوض کنید تا نخود خوب پخته و علاوه بر آن نفخ نخود نیز گرفته شود. سپس به همراه کمی آب و نمک بگذارید تا پخته شود و بعد آبکش کنید و به همراه روغن زیتون و ادویه‌های گفته شده مخلوط کنید و هم بزنید و مواد را داخل تابه گرم شده بریزید و برای ۳ الی ۴ دقیقه تقت دهید.

۲ مرحله دوم: تهیه سیب زمینی برشته

سیب زمینی‌ها را در سینی فر با روغن زیتون و نصف نمک و فلفل ذکر شده در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد حدود ۲-۲۵ دقیقه برشته کنید. (وسط زمان ذکر شده سینی را دربیارید و بقیه نمک و فلفل رو هم اضافه کنید.) می‌توانید داخل سرخکن یا سولاردم نیز این کار را انجام دهید.

۳ مرحله سوم: تهیه مواد سالاد

در ادامه باید کینوا را با آب یا با کمک یک عصاره سبزیجات بگذارید تا پخته شود و صبر کنید تا خنک شود. آب نصف لیموترش را بگیرید و اضافه کنید و بعد فلفل دلمه و قارچ‌ها را بشورید و اسلایس کنید و با روغن زیتون و ادویه‌های گفته شده برای ۸ دقیقه تفت دهید تا کمی متمایل به قهوه‌ای شود.

۴ مرحله چهارم: تهیه سالاد کینوا با سیب زمینی

حالا باید همه مواد سالاد از جمله نخود و سیب زمینی و کینوا و قارچ و فلفل دلمه و بهدلخواه گوجه و زیتون را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید و می‌توانید با سس رژیمی این سالاد را میل کنید که رسپی آن عبارت از ماست ایسلندی و کمی عسل و پودر سیر و نمک را باهم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور تهیه سالاد کینوا با سیب زمینی

به دلخواه موقع سرو می‌توانید کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.‌

می‌توانید بجای نخود از لوبیا نیز استفاده کنید.

بهتر است از سیب زمینی ریز استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

بهترین نوشیدنی‌های خواب آور

فراشپز- اگر شما هم نمی‌توانید شب‌ها به‌راحتی بخوابید نیازی نیست به قرص‌های خواب‌آور پناه ببرید…

25 دقیقه ago

کافئین و قهوه باعث خستگی می‌شود؟

فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…

1 ساعت ago

طرز پخت کبه سیب زمینی

فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبه‌ها می‌باشد که برای کشور لبنان و عراق…

2 ساعت ago

کوکو نخود فرنگی؛ شام گیاهی و لذیذ بدون گوشت

فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو می‌باشد که به روش‌های متفاوتی تهیه…

2 ساعت ago

طرز تهیه آغوز مسما گیلانی؛ لذت یک طعم متفاوت

فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استان‌های شمال کشور…

3 ساعت ago

زیر برنجی؛ چلو گوشت لری مجلسی و سنتی

فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتی‌ترین و معروف‌ترین غذا‌های لری است،…

4 ساعت ago