فراشپز- سالاد گرم یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد مختلفی تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
سینه مرغ ۱ عدد کامل
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
هویج ۱ عدد بزرگ
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
فلفل دلمهای ۱ عدد
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
برای تهیه سالاد گرم خوشمزه ابتدا پیازها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم. تابهای را روی حرارت کم قرار میدهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم تا سبک شوند.
بعد اجازه میدهیم تا سرخ و طلایی شوند و در توری میریزیم تا حالت چیپسی بگیرند. در قابلمهای آب میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا زودتر به جوش بیاید.۳ حبه سیر را پوست میگیریم و میشوییم و کنار میگذاریم.
۱ عدد پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و زمانیکه آب به جوش آمد همراه با سیرها و مرغ داخل آب قرار میدهیم و کمی زردچوبه، نمک و زعفران به آن میافزاییم و درب قابلمه را میگذاریم تا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد مرغ کاملا پخته شود.
در همین حین سیب زمینی را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم و داخل تابهای روغن سرخ کردنی میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم تا به مرور داغ شود و سیب زمینیها را داخل آن میریزیم.
سپس کمی تفت میدهیم و اجازه میدهیم تا سرخ و طلایی شوند. هویج را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و داخل قابلمهای کوچک میگذاریم و روی آن آب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.
سیب زمینیها را زیر و رو میکنیم و زمانیکه سرخ شدند در توری یا روی دستمالی میریزیم تا روغن اضافه آنها خارج شود و کنار میگذاریم. قارچها را آبکش میکنیم و پوست روی انها را میگیریم و برش میدهیم.
سپس داخل تابهای به اندازه نصف قاشق مرباخوری آبلیمو میریزیم و قارچها را داخل آن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مداوم تفت میدهیم تا آب آنها تبخیر شود و کمی سرخ شوند و از روی حرارت تابه را بر میداریم و قارچها را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
فلفل دلمهای را میشوییم و با دستمال خشک میکنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم و به مواد میافزاییم. پس از آماده کردن مواد به مرغ سر میزنیم و آن را تست میکنیم اگر در ۳۰ دقیقه پخته شده بود آن را از داخل قابلمه بیرون میآوریم.
سپس در توری یا آبکش میگذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و کمی خنک شود. در ادامه قسمتهای اضافی و استخوانهای آن را جدا میکنیم و روی تخته آشپزخانه با چاقو گوشت مرغ را خرد میکنیم و به مواد سالاد اضافه میکنیم.
هویج را نیز مانند مرغ از داخل قابلمه بیرون میآوریم و میگذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم و همراه با پیازداغ به مواد میافزاییم و همگی مواد سالاد را آرام تفت میدهیم.
حالا کمی سس مایونز اضافه میکنیم و مواد را زیر و رو میکنیم تا همگی مواد سالاد با سس طعم دار شود و اگر تمایل داشتید کمی آویشن نیز روی سالاد میپاشیم و سالاد را در ظرف مورد نظر میریزیم و گرم نوش جان کنید.
منبع: چی شی
فراشپز- آیا راز کسانی که تا ۱۰۰ سالگی زندگی میکنند، در واقع به عادتهای سادهای…
فراشپز- دغدغه زیاد، استرس و حجم بالای کار از جمله مواردی است این روزها میتوانند…
فراشپز- لوبیا سبز یکی از سبزیجاتی است که انواع غذاهایی که با آن درست میشوند،…
فراشپز- سوپ دیوران ترکیهای از پیش غذاهای بسیار ساده و مفید ترکیهای میباشد که دستور…
فراشپز- یکی از خوشمزهترین و اصیلترین غذاهای استان لرستان است که در بعضی شهرها به…
فراشپز- سالاد لوبیا سفید با تن ماهی یکی از انواع سالادهای سرد خوشمزه است که…