آشپزی

طرز تهیه سالاد گرم مرغ و قارچ؛ یک نهار سریع و خوشمزه

فراشپز- سالاد گرم یک وعده غذایی کامل است که به عنوان یک نهار یا شام فوری و با مواد لازم متفاوت و مفیدی تهیه می شود و طعم دلچسبی داد.

سالاد گرم یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرخاصیت است که میتواند به عنوان یک وعده غذای کامل سرو شود. سالاد گرم با مواد گوناگونی تهیه می شود و دارای پروتئین و چربی مفیدی است.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم مقدار
سینه مرغ 1 عدد کامل
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
هویج 1 عدد بزرگ
قارچ 300 گرم
پیاز 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت سالاد گرم

پیازها را پوست بگیرید و بعد از شستن به صورت نگینی خرد کنید. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید داغ شود.
پیاز های خرد شده را داخل روغن داغ شده بریزید و تفت دهید. وقتی پیاز طلایی رنگ شد آنها را از روغن خارج کنید و داخل توری فلزی بریزید تا روغن اضافه آن گرفته شود و حالت چیپسی پیدا کند.
قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید..
در این فاصله سیر را پوست بگیرید.یک عدد پیاز جدا از مواد اولیه پوست کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه مرغ داخل قابلمه ای که آبش به جوش آمد بریزید. مقداری زعفران زردچوبه و نمک هم به آنها اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ پخته شود.
سیب زمینی را هم پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.سپس مقداری روغن داخل تابه بریزید و سیب زمینی ها را سرخ کنید. زمانی که سیب زمینی ها سزخ شدند داخل توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
هویج را نیز از وسط نصف کنید و داخل مقداری آب بپزید.
فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید.
قارچ ها را پس از شستن خرد کنید وداخل مقداری روغن تفت دهید. به اندازه نصف قاشق مرباخوری آبلیمو روی قارچ ها بریزید تا سیاه نشوند.قارچ ها رامداوم هم بزنید تا آب آن ها بخار شود و کمی سرخ شوند.
سپس قارچ ها را به سیب زمینی های سرخ شده اضافه کنید.
مرغ پخته شده را بعد از اینکه کمی خنک تر شد ، خرد کنید و به همراه فلفل دلمه ای به مخلوط قارچ و سیب زمینی اضافه کنید.
هویج پخته شده را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه پیاز داغ چیپسی به مواد سالاد اضافه کنید.حالا مواد سالاد را روی حرارت کم به آرامی تفت دهید.
کمی سس مایونز به مواد در حال تفت اضافه کنید و هم بزنید تا هم مواد سالاد با هم طعم دار شوند.
سالاد گرم و خوشمزه آماده شده را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

19 ثانیه ago

روش‌های تهیه چیپس کدو حلوایی با ابزار مختلف

فراشپز- چیپس کدو حلوایی یا چیپس کدو تنبل یکی از خوشمزه‌ترین انواع چیپس میوه ای…

5 دقیقه ago

طرز تهیه چیزکیک نارنگی به شیوه قنادی‌های معروف

فراشپز- چیز کیک نارنگی از جمله انواع چیز کیک یا کیک پنیر میوه‌ای در قنادی‌های…

9 دقیقه ago

طرز تهیه چیز کیک شکلات دبی؛ شیرینی خوشمزه این روزها!

فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزه‌ترین چیز کیک‌ها است که این روزها طرافداران…

6 ساعت ago

طرز تهیه پلو شوید با مرغ؛ پلوی مخلوط خوشمزه و مقوی

فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…

6 ساعت ago

اگر عاشق عدس پلو هستید، این دستور ویژه را از دست ندهید!

فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…

6 ساعت ago