آشپزی

طرز تهیه ساندویچ ران مرغ لذیذ با سالاد کلم

فراشپز- ساندویچ ران مرغ یک ساندویچ خوشمزه است که سالاد کلم طعم آن را بهتر می‌کند. می‌توانید این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید.

مواد لازم

ران مرغ ۴ شیشه

لیمو ترش ۱ عدد
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نان همبرگر ۴ عدد

هویج ۲ عدد

کلم سفید ۱ عدد کوچک

پیاز ۱ عدد کوچک

ماست ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

منداب ۱ مشت

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران‌های مرغ را با رنده‌ی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن‌ها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

۲. در این میان سالاد کلم را تهیه کنید. هویج، کلم و پیاز خرد شده را در کاسه‌ای بریزید. ماست و سس خردل را به آن‌ها اضافه کنید. به آن‌ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.

۳. ران‌های مرغ را در سینی فر بگذارید (پوست آن‌ها رو به بالا باشد) و برای ۳۰ دقیقه تا زمانی که مغز پخت و طلایی شوند، در فر بپزید.

۴. آن‌ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان‌های ران‌ها را از آن‌ها خارج کنید.

۵. تکه‌های نان را از وسط نصف کنید و آن‌ها را تست کنید. مقداری سالاد کلم، یک ران مرغ و تعدادی برگ منداب بین ۲ برش نان قرار دهید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه‌ی ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:

۱. فلفل چیلی را از وسط نصف کنید، دانه‌های آن را جدا کنید و سپس آن را نازک برش دهید.

۲. سیر را پوست بگیرید و با لبه‌ی چاقو له کنید.

۳. هویج‌ها را پوست بگیرید و سپس آن‌ها را با پوست کن به شکل ورقه‌های نازک طولی برش دهید.

۴. کلم سفید را ۴ قسمت کنید و بعد آن را نازک خلالی کنید.

۵. پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.

۶. ران‌های مرغ باید به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار شوند.

منبع: آشپزباشی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

2 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

3 ساعت ago

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

2 روز ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

2 روز ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

2 روز ago

طرز تهیه ساندویچ «چیلی داگ»؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…

2 روز ago