آشپزی

طرز تهیه ساندویچ ران مرغ لذیذ با سالاد کلم

فراشپز- ساندویچ ران مرغ یک ساندویچ خوشمزه است که سالاد کلم طعم آن را بهتر می‌کند. می‌توانید این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید.

مواد لازم

ران مرغ ۴ شیشه

لیمو ترش ۱ عدد
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نان همبرگر ۴ عدد

هویج ۲ عدد

کلم سفید ۱ عدد کوچک

پیاز ۱ عدد کوچک

ماست ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

منداب ۱ مشت

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران‌های مرغ را با رنده‌ی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن‌ها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

۲. در این میان سالاد کلم را تهیه کنید. هویج، کلم و پیاز خرد شده را در کاسه‌ای بریزید. ماست و سس خردل را به آن‌ها اضافه کنید. به آن‌ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.

۳. ران‌های مرغ را در سینی فر بگذارید (پوست آن‌ها رو به بالا باشد) و برای ۳۰ دقیقه تا زمانی که مغز پخت و طلایی شوند، در فر بپزید.

۴. آن‌ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان‌های ران‌ها را از آن‌ها خارج کنید.

۵. تکه‌های نان را از وسط نصف کنید و آن‌ها را تست کنید. مقداری سالاد کلم، یک ران مرغ و تعدادی برگ منداب بین ۲ برش نان قرار دهید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه‌ی ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:

۱. فلفل چیلی را از وسط نصف کنید، دانه‌های آن را جدا کنید و سپس آن را نازک برش دهید.

۲. سیر را پوست بگیرید و با لبه‌ی چاقو له کنید.

۳. هویج‌ها را پوست بگیرید و سپس آن‌ها را با پوست کن به شکل ورقه‌های نازک طولی برش دهید.

۴. کلم سفید را ۴ قسمت کنید و بعد آن را نازک خلالی کنید.

۵. پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.

۶. ران‌های مرغ باید به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار شوند.

منبع: آشپزباشی

فراشپز

Recent Posts

مواد غذایی که خواب آور هستند!

فراشپز- اختلال خواب در طول شب می‌تواند تجربه‌ای آزاردهنده باشد، اما جدا از راهکار‌های شناخته…

3 دقیقه ago

خواص باورنکردنی زیره سبز برای سلامت و لاغری

فراشپز- استفاده از زیره سبز به روش‌های صحیح برای لاغری بسیار موثر است، همچنین زیره…

26 دقیقه ago

13 فایده شگفت‌انگیز چای دارچین

فراشپز- مصرف هر روزه چای دارچین، قند خون را به مقدار قابل اعتنایی کاهش می‌دهد.…

56 دقیقه ago

این سالاد خیار جذاب را از دست ندهید!

فراشپز- سالاد خیار یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب خیار با پیاز،…

1 ساعت ago

راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس؛ کنارش چی میچسبه؟

فراشپز- یکی از دلایلی که خورشت کرفس را به غذایی خوشمزه و مجلسی تبدیل می‌کند،…

2 ساعت ago

آموزش کباب کوبیده رستورانی با دل مرغ به 3 روش + ترفند

فراشپز- کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولاً با گوشت چرخ‌کرده تهیه…

3 ساعت ago