فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچهای گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب گوشت پخته با سس قارچ مخصوص تهیه میشود.
به گزارش فرارو، ساندویچ ازجمله غذاهای محبوب دنیاست که در آن مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و… بین دو لایه نان قرار میگیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و بهراحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و… بهراحتی قابل حمل و استفاده است.
ساندویچها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و… تهیه میشوند. ساندویچ پولدبیف نوعی ساندویچ گوشت بسیار خوشمزه است که از ترکیب گوشت پخته با یک سس قارچ بسیار خوشمزه و خاص تهیه میشود و با ساندویچ رست بیف متفاوت است. اگر دوست دارید یک ساندویچ گوشت بسیار خوشمزه و سالم خانگی را در منزل با روشی آسان درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
گوشت گوساله (مغز ران): ۳ تکه
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
قارچ: ۱۵۰ گرم
کره: ۱۰ گرم
پنیر گودا: ۳ ورقه
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
نان ساندویچی: ۱ عدد
سس فرانسوی: به میزان لازم
برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه، ابتدا پیاز را خرد کنید و همراه با ۳ حبه سیر خرد شده داخل یک قابلمه مناسب بریزید، سپس تکههای گوشت را روی سیر و پیاز بچینید و کمی فلفل سیاه و پاپریکا روی گوشت بپاشید. به اندازه یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. اجازه بدهید گوشت با حرارت متوسط اجاق گاز بپزد و کاملا نرم شود. وقتی گوشت پخت، تکههای گوشت پخته شده را از قابلمه خارج کنید و با چنگال ریش ریش کنید. ترکیب آب و پیاز و سیر را که گوشت داخل آن پخته بود، با گوشتکوب برقی یا مخلوط کنید، میکس کنید و کنار بگذارید. حالا قارچها را بشویید و ورقه کنید و داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید.
اجازه بدهید آب قارچ کمی کشیده شود، سپس ترکیب میکس شده آب گوشت را روی قارچ بریزید و ورقههای پنیر گودا را داخل ماهی تابه و روی قارچها بچینید. صبر کنید پنیر گودا آب شود، سپس مواد را هم بزنید تا سس غلیظی درست شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در مرحله آخر کره را آب کنید و با پاپریکا، نمک و دو حبه سیر رنده شده مخلوط کنید. نان ساندویچی را از وسط باز کنید و از ترکیب کره و و سیر و پاپریکا روی دو طرف نان بمالید. حالا کمی سس فرانسوی روی نان بریزید و بعد گوشت ریش شده را روی ساندویچ پهن کنید و در آخر سس قارچ را روی گوشتها بریزید و تکه دوم نان را روی مواد بگذارید. ساندویچ پولدبیف خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
۱ـ پنیر گودا یکی از انواع پنیرهاست که معمولاً به صورت ورقهای نازک زرد رنگ است و بافت نرمی دارد. این پنیر برای اولین بار در روستای گودا در جنوب کشور هلند تولید شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین و پروتئین است. پنیر گودا طعمی شبیه به خامه دارد و برای استفاده در ساندویچ، ماکارانی، لازانیا و انواع سس و دیپ کاربرد دارد. هنگام خرید پنیر گودا به این نکته توجه داشته باشید که هرقدر زمان بیشتری از تولید آن گذشته باشد، طعم پنیر تندتر خواهد شد و مزهای شبیه کارامل به خود میگیرد. همچنین هنگام خرید پنیر گودا به مواد اضافه شده در آن مانند ادویهها که پشت بسته درج شده است، توجه کنید.
۲ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
فراشپز- خرمالو میوهای کمچرب و سرشار از قندهای طبیعی است. این میوه منبع انرژی است…
فراشپز- متخصص طب سنتی گفت: توصیه نمیشود در شب یلدا هندوانه خورده شود؛ بلکه بهتر…
فراشپز- سالاد گل کلم و انار یکی از سالادهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که…
فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است…
فراشپز- ترکیب بادمجان و انار یکی از جذابترین طعمها است. خورشت بادمجان و انار با…
فراشپز- شیرین خورش یا شیرین قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل گیلانی است که…