راز خوشمزگی جوجه کباب در سسی است که برای مزه دار کردن جوجه کباب از آن استفاده میکنیم دستور تهیه خوشمزه ترین سس جوجه کباب را در این مطب برایتان آماده کرده ایم.
چاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما میشود.
سیر 10 حبه
روغن نباتی 5 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق سرخالی
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند 1 قاشق چایخوری
برای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…