“سس اسپانیایی” از آب گوشت های قرمز مانند گوشت گوساله با راکس قهوه ای ( یا آرد بو داده ) تهیه میشود .
کره : 50 گرم
آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
آب گوشت :1000 گرم
کرفس خرد شده :2 قاشق سوپخوری
هویج :2 قاشق سوپخوری
پیاز :2 قاشق سوپخوری
هویج ، پیاز و کرفس را پس از شستن خرد کنید.
سپس در یک قابلمه کره را بریزید تا ذوب شود. بعد آرد را با کره تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.
بعد آب گوشت را داخل آرد تفت داده شده بریزید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب گوشت ، پیاز ، هویج و کرفس خرد شده را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 30 تا 40 دقیقه سبزیجات با حرارت کم بپزند و له شوند.در آخر آنها را از صافی رد کنید و سس بدست آمده را در کنار غذاهای گوشتی سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…