“سس اسپانیایی” از آب گوشت های قرمز مانند گوشت گوساله با راکس قهوه ای ( یا آرد بو داده ) تهیه میشود .
کره : 50 گرم
آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
آب گوشت :1000 گرم
کرفس خرد شده :2 قاشق سوپخوری
هویج :2 قاشق سوپخوری
پیاز :2 قاشق سوپخوری
هویج ، پیاز و کرفس را پس از شستن خرد کنید.
سپس در یک قابلمه کره را بریزید تا ذوب شود. بعد آرد را با کره تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.
بعد آب گوشت را داخل آرد تفت داده شده بریزید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب گوشت ، پیاز ، هویج و کرفس خرد شده را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 30 تا 40 دقیقه سبزیجات با حرارت کم بپزند و له شوند.در آخر آنها را از صافی رد کنید و سس بدست آمده را در کنار غذاهای گوشتی سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…