“سس اسپانیایی” از آب گوشت های قرمز مانند گوشت گوساله با راکس قهوه ای ( یا آرد بو داده ) تهیه میشود .
کره : 50 گرم
آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
آب گوشت :1000 گرم
کرفس خرد شده :2 قاشق سوپخوری
هویج :2 قاشق سوپخوری
پیاز :2 قاشق سوپخوری
هویج ، پیاز و کرفس را پس از شستن خرد کنید.
سپس در یک قابلمه کره را بریزید تا ذوب شود. بعد آرد را با کره تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.
بعد آب گوشت را داخل آرد تفت داده شده بریزید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب گوشت ، پیاز ، هویج و کرفس خرد شده را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 30 تا 40 دقیقه سبزیجات با حرارت کم بپزند و له شوند.در آخر آنها را از صافی رد کنید و سس بدست آمده را در کنار غذاهای گوشتی سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…