طرز تهیه “سس بارنز” را می توانید در ادامه مشاهده کنید.
تخم مرغ : 3 عدد
کره : 50 گرم
سرکه : یک چهارم پیمانه
پیاز رنده شده ریز :1 قاشق
ترخون خشک : مقداری
نمک و فلفل : به میزان لازم
ترخون را با سرکه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سرکه مزه ترخون رو به خودش بگیرد.
سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کنید و زرده را خوب هم بزنید .بعد مخلوط سرکه و ترخون را با پیاز مخلوط کنید و روی بخار کتری حدود 2 دقیقه قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد گرم شوند ولی نجوشند.
وقتی سس غلیظ شد کره نرم شده در محیط اتاق را داخل آنها اضافه کنید و هم بزنید .سس آماده شده را به صورت گرم مصرف کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…