سس خردل برای فلافل بسیار خوشمزه و دلچسپ می باشد که طرز تهیه آن را در ادامه می توانید مشاهده نمایید.
عصاره خردل :2 قاشق چایخوری
سرکه سفید :1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :مقداری
برای تهیه این سس کافیست همه مواد اولیه را با هم مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا سس خردل تهیه شود.
پودر انبه :یک قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سفید :دو سوم لیوان
آب :نصف لیوان
نمک :مقداری
فلفل قرمز :یک چهارم قاشق چایخوری
داخل ظرفی پودر انبه را به همراه سرکه سفید ، نک و فلفل و نیز نصف لیوان آب بریزید و با قاشق خوب بهم بزنید تا پودر انبه حل شود.وقتی 3 تا 4 دقیقه سس انبه را هم زدید ،آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا جوش بیاید و کمکم غلیظ شود و مثل ماست شود که تقریبا 10 دقیقه ای طول می کشد.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سس پس از سرد شدن غلیظ تر می شود.
سس انبه را در یک شیشه یا جا سسی تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
سس انبه برای یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداریست و خراب نمی شود.
پودر انبه را قبل از حرارت خوب هم بزنید چون بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…