سس خردل برای فلافل بسیار خوشمزه و دلچسپ می باشد که طرز تهیه آن را در ادامه می توانید مشاهده نمایید.
عصاره خردل :2 قاشق چایخوری
سرکه سفید :1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :مقداری
برای تهیه این سس کافیست همه مواد اولیه را با هم مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا سس خردل تهیه شود.
پودر انبه :یک قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سفید :دو سوم لیوان
آب :نصف لیوان
نمک :مقداری
فلفل قرمز :یک چهارم قاشق چایخوری
داخل ظرفی پودر انبه را به همراه سرکه سفید ، نک و فلفل و نیز نصف لیوان آب بریزید و با قاشق خوب بهم بزنید تا پودر انبه حل شود.وقتی 3 تا 4 دقیقه سس انبه را هم زدید ،آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا جوش بیاید و کمکم غلیظ شود و مثل ماست شود که تقریبا 10 دقیقه ای طول می کشد.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سس پس از سرد شدن غلیظ تر می شود.
سس انبه را در یک شیشه یا جا سسی تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
سس انبه برای یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداریست و خراب نمی شود.
پودر انبه را قبل از حرارت خوب هم بزنید چون بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…