سس خیارشور یک نوع سس خوشمزه با طعمی جذاب است که به عنوان دیپ هم میتوانید از آن استفاده کنید که طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد.
یکی از خوشمزه ترین سس ها میان انواع و اقسام این نوع چاشنی، سس خیارشور ساندویچ و سالاد است که به طرق مختلف در رستوران ها آماده و سرو می شود. طعم فوق العاده آن دلیل اصلی علاقه خانم های خانه دار برای آموزش این سس است که در ادامه به آن پرداخته ایم. این سس طعم هر ساندویچ یا برگری را بقدری خوشمزه میکند که با یکبار امتحان، طرفدارش خواهید شد.
خیار شور 300 گرم
سس مایونز 900 گرم
ریحان، شوید و جعفری به مقدار لازم
پودر زنجبیل، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
سیر 1 حبه
ابتدا خیارشورها را کاملا شسته و خشک می کنیم.
با رنده درشت رنده میکنیم؛ اگر علاقه به سس رقیق دارید آب خیارشور رنده شده را نگیرید ولی اگر مایلید سس خیارشور شما غلیظ تر شود می توانید آب آن را جدا کنید.
حالا سس مایونز را با خیارشور رنده شده بطور کامل مخلوط می کنیم.
حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات معطر ساتوری شده است که میتوان گفت راز اصلی خوشمزگی این سس محسوب می شود.
بعد از اضافه کردن سبزیجات معطر به سس، سیر رنده شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
راز دوم خوشمزگی این سس، ادویه ها بخصوص پودر زنجبیل هست که نباید از ترکیب حذف شود.
* در صورتی که تمایل دارید سس خیارشور رژیمی تهیه کنید، میتوانید به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- اگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خوردهاید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه،…
فراشپز- هزاری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب میشود که آن را با…
فراشپز- اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکلهای…
فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…
فراشپز- قرمه بادمجان نوعی خوراک بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب بادمجان با…
فراشپز- قرهماش شورباسی نوعی خوارک خوشمزه و مقوی ترکی است که از ترکیب قرهماش با…