آشپزی

طرز تهیه سس سیب خانگی

فراشپز- تهیه سس سیب بسیار آسان است و در کمتر از یک ساعت می‌توانید آن را آماده سرو نمایید. این سس که در واقع پوره سیب طعم دار شده است در قنادی و آشپزی کاربرد دارد.

اضافه کردن پوست لیمو، طعمی جادویی به سیب می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم این سس را با بستنی وانیلی سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه سس سیب

سیب پوست گرفته، بدون هسته و خرد شده ۱ کیلوگرم

پوست لیمو ترش تازه دو نوار باریک (یا پودر پوست لیمو ترش) ۳/۴ قاشق چای خوری

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

چوب دارچین ۱ عدد

شکر قهوه‌ای ۳۰ گرم

شکر ۳۰ گرم

آب ۱۲۰ میلی لیتر

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مجموع زمان پخت: ۴۵ دقیقه

طرز تهیه سس سیب

شکرها، آب، نمک، چوب دارچین، پوست لیمو ترش و سیب را داخل قابلمه‌ای بزرگ بریزید و با درب بسته روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

بعد حرارت را کم کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید.

سپس از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید (در صورت استفاده از پوست لیموی تازه).

مواد را توسط گوش کوب دستی یا برقی پوره کنید تا کاملا یکدست شوند.

این سس را می‌توانید گرم سرو کنید یا قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

نکات

میزان شکر را می‌توانید بسته به ذائقه و شیرینی سیب ها، کمتر یا بیشتر کنید.

سس سیب را می‌توانید در ظرف در بسته در یخچال به مدت یک هفته و در فریزر به مدت تقریبا یک ماه نگهداری کنید.

طرز تهیه سس سیب به روشی ساده

مواد مورد نیاز

سیب پوست کنده ۸ عدد یا ۶ پیمانه

آب ۱/۴ پیمانه

شکر ۱/۴ پیمانه

آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس سیب

سیب‌ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس همراه آب و شکر و آب لیمو داخل قابلمه ریخته روی شعله گذاشته تا به جوش آید.

دقت کنید نسوزد، چون مقدار آب کم هست. در کمتر از ۲-۳ دقیقه جوش می‌آید.

شعله را کم کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه سیب‌ها پخته و نرم شود.

می‌توانید با پشت قاشق چوبی سیب‌ها را فشار داده و له کنید.

بعد از پخت برای اینکه پوره یا سس یکدستی داشته باشید؛ داخل کاسه پارچه تنظیف بگذارید و مخلوط سیب را بریزید.

بگذارید کمی خنک شود. بعد فشار دهید تا تمام پوره نرم یا به اصطلاح پالپ سیب خارج شود.

نکات

هر سیبی برای تهیه سس مناسب نیست. از سیب زرد یا سیب قرمز رگه دار استفاده کنید.

سس سیب برای بچه‌های کوچک که دندان ندارند نیز خوب است.

با یک پیمانه از این سس می‌توان کیک سیب خوشمزه تهیه کرد.

کاربرد‌های سس سیب

تهیه کیک، کلوچه و کاپ کیک

تهیه دسر

سرو در کنار بستنی وانیلی

سرو در کنار اسنک

سس غذا‌های گوشتی

سرو در وعده صبحانه

منبع: تصویر زندگی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…

4 ساعت ago

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…

5 ساعت ago

دستور پخت املت کنگر؛ یک صبحانه متفاوت

فراشپز- برای آماده‌سازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…

15 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید…

16 ساعت ago

طرز تهیه تارت ماست خانگی

فراشپز- تارت ماست یکی از دسر‌های خوشمزه و سالمی است که می‌تواند به عنوان یک…

17 ساعت ago

طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا کاملا رژیمی و خوشمزه

فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین سالاد‌های خاورمیانه‌ای است که اصالت آن به…

18 ساعت ago