دستور تهیه سس سیب بسیار ساده می باشد که در این مطلب روش درست کردن آن را می خوانید.
پوست لیموترش :4 تکه
چوب دارچین یک تکه :7 سانتیمتری
سیب تازه و سالم :½ 1 تا 2 کیلوگرم
آب لیموترش تازه :3 تا 4 قاشق غذاخوری
شکر :¼ پیمانه
شکر قهوه ای :¼ پیمانه
نمک :نصف قاشق چایخوری
آب :1 پیمانه
ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید و هسته وسط آن را در بیاورید. سپس با آب لیمو ترش ،شکر ،دارچین ، پوست لیمو ترش ،شکر قهوه ای ، آب و مقداری نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن مواد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت مواد همچنان به آرامی بجوشند.بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از داخل آن خارج کنید و با گوشت کوب ، سیب ها را مخلوط کنید تا کاملا نرم و پوره ای شود.
سس سیب آمادست و میتوانید آن را به صورت سرد یا گرم کنار بستنی یا ماست وانیلی سرو کنید .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…