سس لیمو ترش یکی از سسهای مخصوص کشور فرانسه است. این سس ملس و خوش طعم را میتوان در کنار سالادها و سبزیجات نوش جان کرد. با کمی خلاقیت و در دست داشتن این دستور میتوانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه کنید.
سس لیمو سسی بسیار ساده و لذیذ است که میتوانید در خوراکیهای مختلفی از ان استفاده کنید.
تخم مرغ:۳ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ:۳ عدد
شکر:۱/۲ فنجان
رنده پوست لیمو:۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو:۱/۲ فنجان
نمک:۱/۲ قاشق چایخوری
کره:۲۵۰ گرم
در ظرفی آب لیمو را به همراه پوست لیمو، نمک، شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی بخار آب (کتری یا سماور) قرار دهید و ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا کف کند و غلیظ شود.
بعد از اینکه سس قوام دار شد آن را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره خوب ذوب شود.
سپس سس آماده شده را از روی صافی رد کنید و در ظرف در دار بریزید تا خنک شود. این سس را میتوانید یکماه در فریزر و ۵ روز در یخچال نگه دارید.
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…