طرز تهیه سس لیمو برای کیک و انواع خوراکی

سس لیمو ترش یکی از سس‌های مخصوص کشور فرانسه است. این سس ملس و خوش طعم را می‌توان در کنار سالاد‌ها و سبزیجات نوش جان کرد. با کمی خلاقیت و در دست داشتن این دستور می‌توانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه کنید.

سس لیمو سسی بسیار ساده و لذیذ است که می‌توانید در خوراکی‌های مختلفی از ان استفاده کنید.

برای تهیه سس لیمو به مواد زیر نیاز داریم:

تخم مرغ:۳ عدد بزرگ

زرده تخم مرغ:۳ عدد

شکر:۱/۲ فنجان

رنده پوست لیمو:۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو:۱/۲ فنجان

نمک:۱/۲ قاشق چایخوری

کره:۲۵۰ گرم

طرز تهیه سس لیمو

در ظرفی آب لیمو را به همراه پوست لیمو، نمک، شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی بخار آب (کتری یا سماور) قرار دهید و ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا کف کند و غلیظ شود.

بعد از اینکه سس قوام دار شد آن را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره خوب ذوب شود.

سپس سس آماده شده را از روی صافی رد کنید و در ظرف در دار بریزید تا خنک شود. این سس را می‌توانید یکماه در فریزر و ۵ روز در یخچال نگه دارید.

منبع: نمناک

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago