آشپزی

طرز تهیه سس لیمو برای کیک و انواع خوراکی

فراشپز- سس لیمو ترش یکی از سس‌های مخصوص کشور فرانسه است. این سس ملس و خوش طعم را می‌توان در کنار سالاد‌ها و سبزیجات نوش جان کرد. با کمی خلاقیت و در دست داشتن این دستور می‌توانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه کنید.

سس لیمو سسی بسیار ساده و لذیذ است که می‌توانید در خوراکی‌های مختلفی از ان استفاده کنید.

برای تهیه سس لیمو به مواد زیر نیاز داریم:

تخم مرغ:۳ عدد بزرگ

زرده تخم مرغ:۳ عدد

شکر:۱/۲ فنجان

رنده پوست لیمو:۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو:۱/۲ فنجان

نمک:۱/۲ قاشق چایخوری

کره:۲۵۰ گرم

طرز تهیه سس لیمو

در ظرفی آب لیمو را به همراه پوست لیمو، نمک، شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی بخار آب (کتری یا سماور) قرار دهید و ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا کف کند و غلیظ شود.

بعد از اینکه سس قوام دار شد آن را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره خوب ذوب شود.

سپس سس آماده شده را از روی صافی رد کنید و در ظرف در دار بریزید تا خنک شود. این سس را می‌توانید یکماه در فریزر و ۵ روز در یخچال نگه دارید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه تی تاپ خانگی؛ لذت یک طعم نوستالژیک

فراشپز- کیک تی‌تاپ یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و محبوب میان کودکان و یک خوراکی…

8 ساعت ago

ونوشک پلو؛ غذایی محلی با خاصیت درمانی

فراشپز- ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذا‌های محلی استان کرمانشاه با عطر…

9 ساعت ago

طرز تهیه سالاد ماکارونی با یک سس رژیمی

فراشپز- وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و…

9 ساعت ago

حلوا ارده را به همین راحتی در خانه درست کنید

فراشپز- حلوا ارده؛ یکی از دسر‌های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به…

10 ساعت ago

کوکو تن ماهی؛ یک شام فوری و لذیذ

فراشپز- کوکو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی‌هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه…

11 ساعت ago

پخت انار پلو شیرازی به دو روش

فراشپز- انار پلو یکی از غذا‌های معروف شیرازی است که طرز پخت آن بسیار راحت…

12 ساعت ago