“سس هلندی” یک چاشنی و سس مخصوص مرغ و میگو می باشد که به راحتی تهیه می شود.
زرده تخم مرغ : 2 عدد
خردل :یک قاشق سوپخوری
آب : نصف پیمانه
کره : 4 قاشق سوپخوری
آبلیمو : یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
زرده تخم مرغ را با خردل ، نمک و فلفل مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست شود. مواد را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید و نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید تا بجوش بیاید. بعد کره را به آن اضافه کنید. کمی که سس غلیظ شد به آن آبلیمو بزنید و از روی حرارت بردارید.
بعد از سرد شدن سس را در ظرف مورد نظر بریزید و هنگام سرو مرغ و میگو از آن استفاده کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…