فراشپز- سس پنیر یا دیپ پنیر یکی از انواع سسهای خوشمزه بین المللی است که به همراه غذاهای فست فودی سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۱ لیوان
پنیر چدار رنده شده ۱٫۵ لیوان
پودر سیر ¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
برای تهیه سس پنیر رستورانی ابتدا شیر سرد را داخل یک قابلمه مناسب یا شیر داغ کن میریزیم، سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم تا نشاسته ذرت تا حد ممکن در شیر حل شود.
در این مرحله قابلمه حاوی شیر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا شیر شروع به غلیظتر شدن کند. پس از اینکه شیر کمی غلظت پیدا کرد، پنیر چدار رنده شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
حالا پودر سیر را به همراه فلفل سیاه اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و سس غلیظ شود. در صورت تمایل میتوانیم ادویههای مورد پسند خود را نیز به سس اضافه کنیم تا طعم بهتری را تجربه کنیم.
مثلا اگر سسهای تند را دوست داریم میتوانیم مقداری زنجبیل و فلفل قرمز هم به سس اضافه کنیم. پس از اینکه پنیر چدار ذوب شد و سس یکدست شد، آنرا از روی حرارت کنار میگذاریم، سپس به صورت گرم سرو میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- حلوا یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که به روشهای مختلفی تزئین و سرو…
فراشپز- دمنوش لیمو و عناب نوعی دمنوش گیاهی است که برای پاکسازی کبد و سلامتی…
فراشپز- بورانی جزو پیشغذاهای خوشمزه و ساده در فرهنگ ایرانی است که با مواد متنوعی…
فراشپز- آش زرشک یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در خراسان شمالی، مازندران، لرستان…
فراشپز- آش ماست و لپه یکی از غذاهای سنتی ایرانی که در استانهای شمالی کشور…
فراشپز- همانطور که میدانید دمی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که انواع مختلفی دارد؛…