آشپزی

طرز تهیه سس پیتزا برای کف خمیر

فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می‌شود و باعث می‌شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پیتزا در ادامه با ما همراه باشید.

برای طرز تهیه سس پیتزا، گوجه‌فرنگی رنده شده، ریحان خردشده، و سیر سرخ‌شده را با روغن زیتون ترکیب کنید. سپس سس گوجه‌فرنگی، شکر، آویشن، فلفل‌ها و پونه خشک را افزوده و بجوشانید تا غلیظ شود. سس را خنک کرده و به صورت تازه استفاده کنید.

مواد لازم برای دو پیتزا

گوجه فرنگی ۶ عدد متوسط

سس گوجه فرنگی نصف فنجان

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

ریحان ۱ قاشق چایخوری

آویشن ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پونه خشک نصف قاشق چایخوری

شکر نصف قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی

طرز تهیه سس پیتزا

آماده سازی گوجه فرنگی و ریحان

برای تهیه سس کف پیتزا ابتدا گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم سپس داخل کاسه‌ای بزرگ با رنده ریز، رنده می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. ریحان‌ها را نیز می‌شوییم و با دستمال خشک می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

سرخ کردن سیر در روغن زیتون

سیر‌ها را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می‌کنیم و تابه‌ای را روی حرارت کم می‌گذاریم و روغن زیتون داخل آن می‌ریزیم و سیر‌ها را نیز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا طلایی و سرخ شوند.

ترکیب گوجه فرنگی و افزودن ادویه‌ها

سپس سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی‌های رنده شده را می‌افزاییم و مداوم تفت می‌دهیم تا کاملا در یکدیگر ادغام شوند. سپس شکر را به همراه آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پونه خشک را نیز اضافه می‌کنیم.

تنظیم طعم تند سس

در صورتی که تمایل دارید سس را به صورت تند و تیزتر تهیه کنید می‌توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید و مقداری پودر زنجبیل و پودر سیر نیز به سس اضافه کنید. در این مرحله مواد را خوب مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد بجوش بیاید.

خنک شدن و استفاده از سس

در این مرحله پس از اینکه سس کمی جوشید و به غلظت مطلوب رسید تابه را از روی حرارت بر می‌داریم و اجازه می‌دهیم سس پیتزا از حرارت بیفتد و خنک شود. بهتر است این سس را هر بار به صورت تازه درست کنیم تا کیفیت بالاتری داشته باشد.

روش نگهداری سس پیتزا

اگر می‌خواهید مقدار کمی سس پیتزا درست کنید و همان موقع استفاده کنید که می‌توانید سس را در یخچال نگهداری کنید ولی اگر مقدار سس زیاد است و می‌خواهید چندین ماه از آن استفاده کنید، چون این سس مواد نگهدارنده ندارد حتما آنرا فریز کنید تا سالم بماند.

ادویه‌های سس پیتزا

برای تهیه این سس به غیر از ادویه‌های پایه مثل نمک و فلفل سیاه از ادویه‌های متنوعی استفاده می‌شود و ممکن هست هر سرآشپزی با ادویه‌هایی متفاوت این سس را درست کند. از پر مصرف‌ترین ادویه‌هایی که در این سس استفاده می‌توان به مرزنجوش، رزماری، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا اشاره کرد.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

۵ توصیه برای کاهش چربی مضر خون

فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئین‌ها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی ماده‌ای…

2 ساعت ago

چای‌شیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله

فراشپز- چای‌ شیرینی، یکی از سوغات‌های اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…

3 ساعت ago

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…

4 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام

فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استان‌های گیلان، ایلام و…

5 ساعت ago

طرز پخت کینوا؛ ترند این روزهای دنیای لاغری

کینوا، دانه‌ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که…

5 ساعت ago

سالاد ریتا؛ جایگزین خوش طعم ماست و خیار

فراشپز- یکی از پیش غذا‌ها بسیار خوشمزه است که از مخلوط ماست با با خیار…

6 ساعت ago