طرز تهیه سمک صیادیه؛ غذای خوشمزه عربی با ماهی

سمک صیادیه یکی از غذاهای عربی است که با ماهی درست می شود و طعم بسیار لذیذی دارد که ما برای شما طرز تهیه این غذا را آماده کرده ایم.

صیادیة السمک یکی از غذاهای عربی خوشمزه و پرطرفدار است که با ذائقه ما ایرانی ها نیز سازگار می باشد البته اگر عاشق ماهی و غذاهای دریایی باشید. برای تهیه این غذا احتیاج به مواد اولیه غیرقابل دسترس نخواهید داشت، پس اگر هوس خوردن یک غذایی دریایی بی نظیر را نموده اید، فقط کافیست در خانه ماهی داشته باشید. این غذا را به آسانی می توانید با دستور تهیه که در ادامه این بخش از  برای شما آورده ایم، تهیه و نوش جان نمایید.

مواد لازم برای تهیه سمک صیادیه؛ صیادیه با ماهی

برنج 3 پیمانه
زعفران 1 قاشق مرباخوری
ماهی 1 کیلو
آبلیمو 2-4 قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده 2 عدد
نمک 3 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
پودر زیره 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
روغن ذرت به مقدار لازم

طرز تهیه صیادیة السمک

نیم ساعت برنج را در آب ولرم خیس کنید.
زعفران را ساییده و مقداری یخ روی آن بریزید و بگذارید تا یخ آب شده و زعفران رنگ بگیرد.
ماهی را در آب لیمو بخوابانید.
درون تابه ای بزرگ روغن ذرت ریخته و بگذارید کاملا داغ شود.
در ظرفی آرد بریزید.
ماهی ها را در ظرف آرد بغلتانید.
ماهی ها را در روغن داغ برای 2-3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
در قابلمه ای 4 لیوان آب را همراه زعفران، برگ بو، نمک، زردچوبه، زیره و فلفل بریزید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کامل به جوش آید.
پیاز را در قابلمه ای خرد کرده و سرخ کنید.
به پیاز زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، زیره و نمک را اضافه کنید.
بعد از تفت خوردن ادویه‌ها رب گوجه‌فرنگی و زعفران را بیافزایید.
برنج خیس خورده را به مواد ماهی تابه اضافه نمایید و کمی آب روی آن بریزید و در تابه را بسته و اجازه دهید برنج بپزد.
بعد از پخت برنج آن را درون یک دیس بریزید و سپس فیله‌های سرخ‌شده را با کمی پیاز داغ و کمی برگ جعفری روی آن بریزید.
غذا را با کمی پرک یا خلال بادام تفت داده شده تزئین کرده و نوش جان نمایید.
این غذا را می توانید با سس ارده سرو کنید.
برای تهیه یک پیاله کوچک سس ارده، سه حبه سیر را له کرده و با آبلیمو تازه مخلوط نمایید، مخلوط سیر و آبلیمو را از صافی رد کرده و سپس کمی نمک به آن اضافه کنید، نصف پیمانه ارده را به این ترکیب اضافه کنید و کاملا مواد را مخلوط نمایید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

3 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

4 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago