سوسیس یک غذای حاضری و یک طعم دهنده عالی برای انواع ساندویچ ، پیتزا ، پاستا و غذاهای دیگر است ، ولی از آنجا که کالری بالایی دارد شاید همه نتوانند از آن استفاده کنند. ما در این مقاله دستور تهیه انواع سوسیس رژیمی خانگی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید از خوردن یک سوسیس رژیمی سالم و خانگی لذت ببرید.
یکی از بهترین گوشتها برای تهیه سوسیس رژیمی، استفاده از گوشت سینه مرغ است، ترکیب سینه مرغ و سبزیجات برای تهیه سوسیس رژیمی خانگی طعم بسیار خوشایندی دارد.
در صورتی که میخواهید بافت سوسیس آبدارتر باشد، میتوانید از ترکیب گوشت ران مرغ و سینه مرغ برای تهیه سوسیس استفاده کنید.
در ترکیب سوسیس رژیمی میتوانید از گل کلم، فلفل، تره فرنگی، سیر و پیاز استفاده کنید. برای تهیه سوسیس رژیمی رنگی بهترین روش استفاده از لبو است.
در تمام دستور تهیههای زیر از تخم مرغ استفاده شده است در صورتی که به تخم مرغ حساسیت دارید میتوانید به اندازه تخم مرغ از پوره کلم یا لبو یا آب مرغ استفاده کنید. البته اضافه کردن تخم مرغ به ترکیب سوسیس باعث میشود که طعم بهتری پیدا کنند و شکلشان را بهتر حفظ نمایند.
برای تست بافت سوسیس بعد از آماده شدن خمیر مقداری از آن را به شکل کتلت در تابه نچسب با مقدار خیلی کم روغن یا بدون روغن بپزید، در صورتی که بافت خشکی داشت میتوانید مقداری آب مرغ یا پوره سبزیجات به ترکیب خمیر سوسیس اضافه نمایید.
گوشت مرغ را بشویید و پوستش را جدا کنید و سپس با کاغذ حوله ای کاملا خشک کنید و به قطعات ۱ – ۲ سانتی خرد نمایید. گل کلم را در غذاساز خرد کنید. پیاز و گل کلم را به همراه روغن زیتون روی حرارت تفت دهید تا شفاف شوند. در صورت تمایل میتوانید گل کلم را جداگانه بخار پز و سپس پوره کنید و پیاز را به تنهایی تفت دهید.
گوشت و سبزیجات را در غذاساز بریزد. تخم مرغ را اضافه کرده، نمک، فلفل و سایر مواد را به غذاساز بیفزایید و ترکیب کنید. برای فرم دادن سوسیس خانگی از پلاستیکهای مخصوص تهیه سوسیس استفاده کنید و به اندازه دلخواهتان از خمیر آماده شده داخل پلاستیکها بریزید و دو طرف پلاستیک را بپیچانید و با نخ ببندید.
سوسیسها را داخل قابلمهای با آب در حال جوش بیندازید بسته به ضخامت سوسیسهایتان آنها را بجوشانید. سوسیس باریک ۱۵ دقیقه، سوسیس متوسط ۲۰ – ۲۵ دقیقه، سوسیس ضخیم ۴۵ – ۵۰ دقیقه.
سوسیس ها را آبکش کرده و صبر کنید خنک شود و سپس پلاستیکهای دور سوسیسها را باز کنید.
روغن زیتون را در تابه بریزید و تخم شنبلیله را اضافه کنید و تفت دهید. پیاز و تره فرنگی خرد شده را اضافه کرده تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سایر مراحل را مانند دستور قبل انجام دهید.
لبوها را بجوشانید تا نرم شود سپس کناری بگذارید تا کاملا خنک شوند. لبو را پوست گرفته تکه کنید و به همراه سیر و گوشت مرغ چرخ نمایید. سایر مراحل را مانند دستور اول انجام دهید. رنگ زیبای قرمز رنگ لبوها بعد از پخت حالت صورتی کمرنگ پیدا میکنند و از نظر ظاهری تفاوت زیادی با سایر سوسیسها نخواهد داشت.
گوشت مرغ را به همراه نمک به مدت ۱ ساعت در شیر بخوابانید تا آبدار شود. گوشت را چند بار چرخ کنید تا به چسبندگی دلخواهتان برشد سپس تخم مرغ را به آ اضافه کنید. سبزیهای تازه را کاملا ریز خرد کنید و به گوشت اضافه نمایید. پیاز را با غذاساز خرد کنید و به گوشت اضافه نمایید و در اندازههای دلخواه در پلاستیک بپیچید و در آب جوش بیندازید تا بپزد.
منبع: بیتوته
فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزهترین چیز کیکها است که این روزها طرافداران…
فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…
فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…
فراشپز- حلوا کدو حلوایی یکی از انواع خوشمزه حلواهای ایرانی است که از ترکیب کدو…
فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…
فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…