آشپزی

طرز تهیه سوفله بادمجان با سس سفید و نکات طبخ

فراشپز- “سوفله بادمجان” یک پیشنهاد مناسب و لذیذ است که می توانید به عنوان پیش غذا از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای سوفله بادمجان

پیاز 1 عدد درشت
پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 ق س
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار کافی

مواد لازم برای سس سفید

شیر 1پیمانه
کره 50 گرم
خامه 2 ق س
آرد سفید 2 ق س
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوفله بادمجان با سس سفید

پوست بادمجان ها را بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.بعد کمی نمک به آنها بزنید و برای 1 ساعت کنار بگذارید تا نمک جذب بادمجان ها شود.

در این فاصله پیاز را رنده کنید و به همراه کمی نمک ، فلفل و زردچوبه داخل گوشت چرخ کرده بریزید و خوب هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود و بعد گوشت مخلوط شده را داخل آن تفت دهید.تا گوشت سرخ شود اگر هم بخواهید به آن رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید باید در این مرحله رب را هم با گوشت کمی تفت دهید.

البته میتوانید این مرحله را به این شکل که پیاز ها را ابتدا تفت دهید و بعد گوشت را داخل آن بریزد و تفت دهید هم انجام دهید.

بادمجان ها را هم جداگانه سرخ کنید.

فر را هم با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. و در فاصله گرم شدن فر میتوانید سس سفید این غذا را هم آماده کنید. به این شکل که قابلمه ای کوچک انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن قرار دهید تا آب شود.بعد آرد را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید.سپس شیر را به آرامی بریزید و با چنگال مرتب هم بزنید.در مرحله آخر ، نمک ، فلفل و خامه را اضافه کنید و مقداری روی حرارت هم بزنید تا سس غلیظ شود.

بعد از آماده کردن سس در کف یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر بادمجان های سرخ شده را بچینید و سطح بادمجان ها را با لایه ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید و روی گوشت را کاملا با سس سفید تهیه شده به همراه پنیر پیتزا بپوشانید و بعد لایه بعدی را هم به همین شکل انجام دهید. بادمجان ها را ابتدا بچینید و بعد گوشت و سس را بریزید.

ظرف پر شده را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید 30 تا 40 دقیقه با حرارت 180 درجه فر بپزید.بعد از اینکه سوفله پخت شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح سوفله هم به مدت 10 دقیقه حرارت ببیند و طلایی رنگ شود.

نکات تکمیلی در مورد سوفله بادمجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوفله بادمجان را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پاستا با سس ریحان با دستور پخت خانگی

فراشپز- پاستا یا ماکارونی از آن دست غذاهای لذیذ و پرطرفدار می باشد که میان…

3 ساعت ago

طرز تهیه خوراک مرغ چینی

فراشپز- “خوراک مرغ چینی” یک غذای خارجی خوشمزه با سبزیجات است و میتواند یک تنوع…

3 ساعت ago

طرز تهیه سمبوسه هندی به روش بمبئی

فراشپز- “سمبوسه هندی” یک میان وعده خوشمزه و مناسب برای انواع دور همی هاست و…

3 ساعت ago

طرز تهیه قارچ سوخاری خانگی به سبک رستوران ها

فراشپز- قارچ سوخاری طرز تهیه خانگی و حرفه ای دارد که می شود به سبک…

3 ساعت ago

طرز تهیه ران مرغ دروغین به روش سرآشپزهای ترکیه

فراشپز- مرغ دروغین نوعی فینگرفود و غذای ترکیه ای است که ظاهری شبیه به ران…

5 ساعت ago

دستور تهیه مرغ شکم پر به سبک ترکیه

فراشپز- مرغ شکم پر در کشورهای مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. مرغ…

8 ساعت ago