یکی از راحتترین شیرینیها سوهان عسلی است که میتوانیم در خانه درست کنیم و با اعضای خانواده یک میانوعده جذاب داشته باشیم.
عسل سفت: سه قاشق سوپخوری پر
خلال بادام: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه سرخالی
زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
روغن آبکرده: ۴ قاشق سوپخوری
۱. ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
۲. در ظرفی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.
۳. در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادامها هم طلایی شوند.
۴. زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا شود.
۵. برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.
۶. در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
۷. بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهانها قرار دهید.
۸. بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…