آشپزی

طرز تهیه سوپ استرالیایی؛ قاتل سرماخوردگی

فراشپز- سوپ استرالیایی یکی از مقوی ترین سوپ هایی است که سیستم دفاعی بدن را در برابر بیماری های فصلی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی تقویت می کند. از این رو قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

استرالیایی ها در فصول سرد کمترین میزان سرماخوردگی را دارند. مردم این کشور یک نوع سوپی دارند که در سرمای هوا درست می کنند و معتقدند که این غذا سیستم دفاعی بدن را بالا می برد و قاتل سرماخوردگی است. راز بزرگ این است که آنها در این نوع سوپ از برگ تازه درخت لیمو استفاده می کنند که کمتر ایرانی پیدا می شود که از این برگ استفاده کند. برگ لیمو ضد سرماخوردگی و ضد عفونت است.

مواد لازم برای تهیه سوپ ایتالیایی برای ۶ نفر:

برگ درخت لیمو ۲ عدد
نعناع تازه ۸ برگ
سیر ۵ عدد
زنجبیل تازه چند برش نازک
سینه یا ران مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چای خوری
روغن ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
لیمو تازه یک عدد بزرگ
فلفل سیاه و سفید نصف قاشق چای خوری
رشته سوپ ورمیشل ۲ کلاف مخلوط پیاز، کرفس، هویج، تره فرنگی، جعفری، سیب زمینی، نخودفرنگی، ذرت شیرین ۴۰۰ گرم

طرز تهیه سوپ :

ابتدا پوست زنجبیل تازه را می کنیم و خرد می کنیم و سیر و نعناع خرد شده را به آن اضافه می کنیم. یک برگ لیمو را خرد می کنیم و یک برگ دیگر را نگه می داریم که بعدا به شکل درسته داخل سوپ بریزیم. مواد را در هاون می کوبیم تا کاملا له شود و برای اینکه عصاره مواد حسابی خارج شود یک قاشق نمک، فلفل قرمز و کمی روغن به آن اضافه می کنیم و دوباره در هاون می کوبیم.

مرغ را از قبل با کمی زردچوبه و یک عدد پیاز می پزیم و آب آن را نگه می داریم تا به عنوان آب سوپ از آن استفاده کنیم. مرغ را ریش ریش یا مربعی می کنیم و داخل آب مرغ که از قبل داشتیم می ریزیم و در این مرحله برگ درخت لیمو را به شکل درسته داخل سوپ می اندازیم و موادی که کوبیده بودیم را به این ترکیب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت بچوشد تا خواص مواد داخل سوپ آزادسازی شود.

یک عدد لیمو تازه را آبگیری می کنیم و به سوپ در حال جوش اضافه می کنیم و نمک سوپ را اندازه می کنیم. سپس فلفل سیاه و سفید را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله به اندازه ۴۰۰ گرم مخلوط پیاز، کرفس، هویج، تره فرنگی، جعفری، سیب زمینی، نخودفرنگی، ذرت شیرین تازه را به سوپ اضافه می کنیم که می توانید از محصولات بسته بندی میکس سوپ منجمد که در بازار موجود است استفاده کنید. در ادامه دو قاشق رب گوجه فرنگی به سوپ اضافه می کنیم که رنگ و لعاب خوبی به خودش بگیرد و هم می زنیم تا رب پخش شود. زمانی که ۹۰ درصد مواد پخت کمی رشته ورمیشل به آن می افزاییم و ۱۰ دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا سوپ جا بیفتد. سوپ در این مرحله آماده است. نوش جان.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

37 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

2 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

8 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

9 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago