آشپزی

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ رستورانی در روزهای بارانی پاییز

فراشپز- سوپ شیر و قارچ بهترین گزینه برای روزهای سرد پاییزی است که می توانید کنار اعضای خانواده نوش جان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سوپ شیر و قارچ یک سوپ بسیار لطیف است که در سطح بین المللی طرفداران زیادی دارد. در این مقاله آموزش تهیه این سوپ رستورانی و خوشمزه را داده ایم که قطعا طعم بی نظیر این دستور پخت همه را شگفت زده خواهد کرد. نکات و ترفندهایی را در این آموزش به اشتراک می‌گذاریم که به شما کمک می‌کند طعم و عطر سوپ را به اوج برسانید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و قارچ

پیاز یک عدد متوسط
کره ۵۰ گرم
هویج ۳ عدد
سینه مرغ یک عدد
شیرپرچرب یک لیتر
جو پرک یک پیمانه
قارچ ۳۵۰ گرم
ذرت ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۳۵ گرم
نمک و فلفل سفید یک قاشق چای خوری

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ

یک پیاز متوسط را به شکل نگینی خرد یا رنده کنید. پیازها را داخل یک قابلمه بدون روغن کمی تفت بدید و بعد از سبک شدن کمی کره به آن اضافه کنید. در این فاصله که پیازها تفت داده می شوند هویچ ها نگینی خرد کنید و به پیاز در حال سرخ اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. یک تکه سینه مرغ پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید و بعد از کمی تفت یک لیوان آب جوش به قابلمه بیفزایید. (می توانید از آب مرغی که جدا پخته بودید هم استفاده کنید.)

شیر قبل از اضافه شدن به قابلمه باید به دمای محیط برسد. اگر شیر سرد باشد حتما می برد. یک لیتر شیر را به سوپ اضافه کنید و منتظر باشید تا دوباره جوش بیاید. جو پرک که از نیم ساعت قبل خیس خورده را به سوپ اضافه و خوب مخلوط می کنیم. مراقب باشید به خاطر شیر، سوپ سر نرود. موقع پخت این غذا، احتیاجی نیست درب قابلمه را بگذارید چون شیر سر می رود. حدود ۴۵ دقیقه با شعله ملایم اجازه می دهیم سوپ بزند. مرغ را از قابلمه در بیارید و کنار بگذارید. در این مرحله ذرت پخته شده را اضافه کنید.

قارچ های خام را اسلایس و به قابلمه اضافه کنید و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه دیگر روی شعله بماند. مرغ پخته را ریش ریش و به سوپ اضافه کنید. ( توجه کنید که مرغ زیادی در سوپ نریزید چرا که سوپ، رقیقی خود را از دست می دهد و دیگر آنقدرها خوشمزه نخواهد بود) در ادامه خامه را نیز به سوپ اضافه و مخلوط کنید. نمک سوپ را نیز در این مرحله تنظیم کنید.

فلفل سفید و جعفری خرد شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید. اگرغلظت سوپ زیاد بود کمی شیر یا آب به سوپ اضافه کنید. اگر خیلی رقیق هم بود اجازه دهید تا کمی غلیظ شود. سوپ آماده سرو است. نوش جاش.

نکته طلایی

به هیچ عنوان به سوپ شیر آب لیمو اضافه نکنید چرا که موجب می شود سوپ ببرد و ماندگاری سوپ را پایین می آورد.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

۵ توصیه برای کاهش چربی مضر خون

فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئین‌ها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی ماده‌ای…

2 ساعت ago

چای‌شیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله

فراشپز- چای‌ شیرینی، یکی از سوغات‌های اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…

3 ساعت ago

طرز تهیه سس پیتزا برای کف خمیر

فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…

3 ساعت ago

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…

4 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام

فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استان‌های گیلان، ایلام و…

5 ساعت ago

طرز پخت کینوا؛ ترند این روزهای دنیای لاغری

کینوا، دانه‌ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که…

5 ساعت ago