آشپزی

طرز تهیه سوپ لوبیا چشم بلبلی (لوبیا ریزه) ساده و خوشمزه

فراشپز- سوپ یکی از غذا‌ها یا پیش غذا‌های بسیار محبوب است که به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. شاید تا به حال نام سوپ لوبیا چشم بلبلی را نشنیده باشید، اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این سوپ جذاب غافل نشوید.

روش اول: سوپ لوبیا چشم بلبلی ساده

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی: ۱ پیمانه

پیاز: ۱ عدد متوسط

هویج: ۲ عدد

کرفس: ۲ ساقه (اختیاری)

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ یا سبزیجات: ۶ پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

جعفری تازه خرد شده: برای تزئین

سوپ لوبیا چشم بلبلی

طرز تهیه

لوبیا‌ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

پیاز و سیر را خرد کنید. هویج و کرفس را نیز به قطعات کوچک خرد کنید.

در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

هویج و کرفس را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

لوبیا‌ها را به همراه آب مرغ یا سبزیجات به قابلمه اضافه کنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت بپزد تا لوبیا‌ها نرم شوند.

سوپ را در ظرف سرو بریزید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.

روش دوم: سوپ لوبیا چشم بلبلی با گوشت

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی: ۱ پیمانه

گوشت گوسفندی یا گوساله: ۲۰۰ گرم (به قطعات کوچک خرد شده)

پیاز: ۱ عدد متوسط

هویج: ۲ عدد

کرفس: ۲ ساقه (اختیاری)

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۶ پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

جعفری تازه خرد شده: برای تزئین

طرز تهیه

لوبیا‌ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

پیاز و سیر را خرد کنید. هویج و کرفس را نیز به قطعات کوچک خرد کنید.

در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند

گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

هویج و کرفس را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

لوبیا‌ها و آب را به قابلمه اضافه کنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ به مدت ۲ تا ۲.۵ ساعت بپزد تا گوشت و لوبیا‌ها نرم شوند.

سوپ را در ظرف سرو بریزید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.

نکات تکمیلی جهت تهیه سوپ لوبیا چشم بلبلی

می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند سیب زمینی و کدو نیز در این سوپ استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از آب مرغ یا سبزیجات خانگی استفاده کنید.

اگر لوبیا‌ها خیلی دیر پز هستند، می‌توانید آنها را قبل از اضافه کردن به سوپ، کمی بپزید.

برای لعاب بیشتر سوپ، می‌توانید در انتهای پخت، مقداری آرد یا نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.

امیدوارم از این سوپ خوشمزه لذت ببرید!

منبع: دلگرم

فراشپز

Recent Posts

این شکلات ها را نخورید

فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه کنید. اگر روی برچسب…

8 دقیقه ago

انواع حلوا برای ماه رمضان

فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگی‌های روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…

1 ساعت ago

با این غذاها افطاری جدید درست کنید

فراشپز- ماه رمضان فرصتی است برای نزدیک‌تر شدن به معنویات و بازنگری در روزمرگی‌ها، اما…

2 ساعت ago

دویماج؛ عصرانه لذیذ آذری‌ها

فراشپز- دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل…

2 ساعت ago

دستور تهیه کیک اکلز؛ کلوچه‌ای پر از کشمش

فراشپز- کیک اکلز بیشتر شبیه کلوچه است تا کیک ، کلوچه‌ای که داخلش را با…

3 ساعت ago

طرز تهیه نان چای قزوین اصیل و سنتی به 2 روش

فراشپز- نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل…

3 ساعت ago