فراشپز- دال عدس سرشار از فیبر، آهن، فسفر، مواد معدنی مختلف و ویتامینها است و استفاده از آن در فصل سرما می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند. لذا برای بهره بردن از خواص آن پیشنهاد ما به شما پخت سوپ دال عدس است که یک سوپ کاملا گیاهی است و بدون گوشت طبخ می شود.
فصل پاییز به دلیل سرد شدن هوا و شایع شدن بیماری سرما خوردگی معمولا سوپ بیشتر از فصول دیگر در وعده غذایی جای می گیرد. سوپ داغ عدس یک سوپ کاملا گیاهی است که بدون گوشت طبخ می شود و به دلیل خواص زیادی که دارد در دوران سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است. هضم این سوپ برای دستگاه گوارش هم راحت است چرا که حبوبات زیادی ندارد و ملین است و شما بعد از خوردن آن به هیچ وجه احساس سنگینی ندارید. بنابراین بهترین غذا در دوران سرماخوردگی و بیماری های فصلی است چرا که معده در این دوران کمی ضعیف می شود و ممکن است قدرت هضم بالایی نداشته باشد.
دال عدس یک لیوان سرخالی/۱۶۰ گرم
آب ۶ لیوان/ ۱.۵ لیتر
سیب زمینی چهارگوش خرد شده یک لیوان
برنج یک قاشق سوپ خوری
سیر خرد شده ۳ حبه
پیاز خرده شده یک عدد
قرص گوشت یک عدد
کدو قلمی با پوست خرد شده یک لیوان
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
آب لیموترش یا سرکه ۳ قاشق سوپ خوری
کره یک قاشق سوپ خوری
نعنا خشک یک قاشق سوپ خوری
دال عدس ها را از دو ساعت قبل خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و با دو لیوان آب، با حرارت ملایم بپزید. سیب زمینی ها، برنج و سیر را در قابلمه بریزید. ۴ لیوان آب و قرص گوشت را مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و درب قابلمه را ببندید تا سیب زمینی بپزد. سپس کدوها را اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و آب لیمو یا سرکه را بیفزایید و اجازه دهید کامل بپزد.
کره را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس نعنا خشک را اضافه کنید و یک دور هم بزنید و از روی حرارت بردارید. پیاز داغ هم انجام دهید. سوپ داغ را در ظرف ریخته و مخلوط پیازداغ و نعنا را روی آن ریخته و همراه با اعضای خانواده سرو کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک رژیمی با سیب یکی از انواع کیکهای رژیمی است که بدون شکر، روغن…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- کیک طرفداران بسیاری دارد و اکثر خانمهای خانه دار در پخت این خوراکی، مهارت…
فراشپز- ما امروز طرز تهیه مربا به رنده شده را به صورت مرحله به مرحله…
فراشپز- چایی کوهی، بسیار خوشعطر و بو و لذیذ است. خواص چای کوهی برای درمان…
فراشپز- این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست میشود و کافی است…