طرز تهیه سوپ میگوی مقوی و خوشمزه با شیر

سوپ غذای بسیار مقوی است که هم به عنوان پیش غذا و هم برای افراد بیمار سرو میشود.سوپ ها مدل های مختلفی دارند و سوپ میگو و شیر یکی از خوشمزه ترین آن است.

سوپ غذایی مفید و سرشار از ویتامین است که گزینه خوبی برای فصل های سرد سال محسوب می شود. سوپ ها انواع مختلفی دارند و با مواد غذایی متفاوتی تهیه می شوند. سوپ میگو یکی از بهترین انواع سوپ ها است که با میگو و سبزیجات مختلفی تهیه می شود و طعمی بی نظیر دارد. در این بخش از آشپزخانه شما را با طرز تهیه سوپ میگو با شیر آشنا خواهیم نمود.

مواد لازم سوپ میگو با شیر

میگو 300 گرم
پیاز 1 عدد
کره 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیتر
پوست لیموی تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

درون ظرفی آب جوش ریخته و مدت 3 دقیقه میگوها را در آبجوش گذاشته و سپس آبکشی کنید.
در ظرفی دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم.
هویج رنده شده را به پیاز افزوده و دوباره مواد را تفت می دهیم.
در این مرحله نمک و فلفل را افزوده و مواد را کمی تفت دهید تا فلفل خوب عطر خود را پس دهد .
عصاره سبزیجات را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
سپس آرد و بعد کره را اضافه کرده و تفت دهید، کره طعم سوپ را بی نظیر و بافت نرمی به سوپ می دهد .
پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، به تدریج شیر را اضافه و همزمان مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب در شیر حل شود.
سپس پوست های رنده شده لیمو را اضافه کنید اما به مواد آبلیمو نزنید زیرا آبلیمو سبب میشود که شیر بریده بریده شود .
حرارت را ملایم کرده و مواد را هم می زنیم تا آرد ته نشین نشود و شیر به جوش آید.
میگوهای آبکش شده را اضافه کرده و اجازه دهید مدت 5 دقیقه با مواد بپزند.
شعله را خاموش کنید و به سوپ گشنیزهای خرد شده را اضافه نمایید.
سوپ میگو با شیر شما آماده سرو است، نوش جانتان.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

4 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

4 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

4 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

4 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

4 ساعت ago