فراشپز- سوپ ورمیشل یکی از انواع سوپهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود. این سوپ خوشمزه برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن مفید است. در ادامه طرز تهیه انواع سوپ ورمیشل را آموزش دادهایم.
سوپ ورمیشل چیست؟
سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یک غذای محبوب است که با استفاده از رشتههای نازک و طولانی به نام ورمیشلی تهیه میشود. رشتههای ورمیشلی، که اغلب از آرد سفید یا برنج به همراه نمک و آب ساخته میشوند و به سوپ لعاب زیادی میبخشند. سوپ ورمیشل به صورت آماده در سوپر مارکتها وجود دارد و طرز تهیه سوپ ورمیشل آماده آسان است. این سوپ را میتوان در خانه با تنوع زیادی از مواد اولیه، چون گوشت، مرغ، میگو یا سبزیجات و… تهیه کرد.
مواد لازم میزان لازم
آب مرغ یا آب گوشت ۲ لیتر
رب ۲ قاشق غذاخوری
رشته سوپ ۲ فنجان
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۱ حبه
سوپ ورمیشل
ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و سرخ کنید.
برای طرز تهیه سوپ رشته ساده فوری سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید تا به همراه آن تفت بخورد.
در مرحله بعدی آب گوشت یا مرغ اضافه کنید و وقتی مشاهده کردید جوش آمد رب را به آن اضافه کنید.
زمانی که چند جوش به مواد داخل قابلمه خورد رشته ورمیشل را به مواد اضافه میکنید و کمی زمان دهید تا رشتهها بپزد.
بعد از اینکه سوپ جا افتاده شد، میتوانید در ظرف دلخواهتان سرو کرده و میل کنید.
مواد زیر برای طرز تهیه سوپ ورمیشل رستورانی لازم است:
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
رشته ورمیشل ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
شما میتوانید برای طرز تهیه سوپ ورمیشل رژیمی ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه روی حرارت متوسط نیم پز کنید.
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید
گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی ریز خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه نمایید و حرارت زیر قابلمه را ملایم نمایید.
پس از گذشت ۲۰ دقیقه پوست گوجه فرنگی را گرفته و رنده کنید.
هویج را نگینی کرده و به قابلمه سوپ اضافه کنید.
سیب زمینی را به نگینی یا خلالی خرد کنید و پس از یک ربع به سوپ بیافزایید.
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ بیافزایید.
پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیافتد.
شما میتوانید یک سوپ خوشمزه با جو پرک و دیگر سبزیجات بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
هویج ۴ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمهای ۳ قاشق غذا خوری
قارچ ۳ عدد
جو پرک ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
رشته (سوپی) ۱ پیمانه
رب ۴ قاشق غذا خوری
آب مرغ ۲ پیمانه
عصاره مرغ ۱ بسته
نمک و روغن به مقدار لازم
جعفری خردشده به مقدار لازم
زرشک و آبلیمو به مقدار لازم
هویج وپیاز رو نگینی ریز خرد کرده ودرروغن بسیارکم تفت دهید.
فلفل دلمهای وقارچ ریز خرد شده رو اضافه کرده وچنددقیقهای تفت دهید.
جوپرک پاک شده وشسته شده رو اضافه کرده وآب جوش بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.
سیب زمینی رونگینی خردکرده وبه سوپ اضافه کنید.
رب وعصاره مرغ را در آب گرم حل کرده و به همرا آب مرغ به سوپ اضافه کنید.
رشته هارو با دست خرد کرده وبه سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
پس ازحدود ده دقیقه نمک وآبلیمو وزرشک را به سوپ بیافزایید و حرارت را خاموش کنید.
زمان سرو جعفری ساطوری شده روی سوپ بریزید.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
سوپ ورمیشل را میتوانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- پاستای گل کلم یکی از انواع پاستاها میباشد که بسیار خوشمزه و ساده است…
فراشپز- نان خانگی پر شده با شکلات، درست مانند این است که محبوبترین نانوایی خود…
فراشپز- سیبزمینی کوبیده، یکی از محبوبترین غذاهای فرنگی است که با طعم نرم و کرهای…
فراشپز- جامبو شلز؛ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و ساده است که بدون مرغ…
فراشپز- هیچ کس این روش را نمیشناسد. همه میپرسند چگونه آن را درست میکنم. با…
فراشپز- امروزه مردم از رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و روشهای پخت سالم پیروی…