مبتلایان به حساسیت فصلی تصور می کنند با حذف برخی مواد غذایی می توانند از شدت حملات آلرژی در امان باشند اما برخی مواد غذایی مانند پیاز، گوجه فرنگی، ترخیه، زردچوبه هستند که در ترکیب غذایی می توانند آلرژی فصلی کاهش داده و به تسکین علائم آلرژی مانند آبریزش بینی و چشم و یا خارش بدن کمک کنند.
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد : ۳ نفر
پیاز: ۳ عدد
لیمو ترش: ۲ عدد
آرد:۱۰۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
دارچین:یک دوم قاشق غذاخوری
تخم مرغ :۲ عدد
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
۱. پیازهای نگینی شده را در کره آب شده تفت دهید. آرد را به پیازهای طلایی شده اضافه کنید و سرخ کنید تا مزه خامی آن گرفته شود و با اضافه کردن آب بگذارید برای ۳۰ دقیقه بجوشد.
۲. با جوشیدن آب، آب لیمو و شکر را به مواد اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا مواد بپزد.
۳.نعنا و دارچین، نمک و زردچوبه را به مواد در حال پخت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه سوپ پیاز را از روی حرارت بردارید.
۴. تخم مرغها را به سوپ پیاز خود اضافه کنید تا با حرارت سوپ بپزد.
سوپ را می توانید با سبزیجات تازه مانند گشنیز، جعفری، پیازچه و یا ریحان تزئین کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…