فراشپز- برای طبخ این سوپ خوشمزه کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز را تفت داده و با آب مرغ بپزید. سپس مواد پخته شده را پوره کرده و با شیر مخلوط کنید تا سوپ غلیظ شود. میزان مواد و ادویه کاملا به خودتان بستگی دارد و قابل تغییر است. برای داشتن طعمی متفاوت، میتوانید از کمی زنجبیل استفاده کنید.
یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای پاییز و زمستان سوپ کدو حلوایی با شیر است که با انواع سبزیجات میشود آن را درست کرد.
برای طبخ این سوپ خوشمزه کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز را تفت داده و با آب مرغ بپزید. سپس مواد پخته شده را پوره کرده و با شیر مخلوط کنید تا سوپ غلیظ شود.
برای طعم بهتر میتوانید از ادویهها و سبزیجات معطر استفاده کنید. برای مطالعه رسپی این سوپ با جزئیات کامل در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر به شرح زیر است:
کدو حلوایی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آب مرغ ۴ پیمانه
شیر نصف پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پابریکا به میزان لازم
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر شامل مراحل زیر است:
ابتدا در یک ظرف مناسب پوست کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز را جدا کرده و سپس درون کدو حلوایی را تمیز کنید و به اندازههای دلخواه برش دهید. سپس یک عدد پیاز و دو عدد سیب زمینی را خرد کنید.
یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و به میزان لازم روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید. بعد از تفت دادن پیاز، به آن کدو حلوایی، سیب زمینی خرد شده و ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا) را اضافه و تفت دهید.
یک قابلمه دربدار مناسب را روی حرارت قرار دهید و همه مواد ( پیاز، سیب زمینی، کدوحلوایی) تفت داده شده را داخل آن بریزید. سپس به آنها چهار پیمانه آب مرغ اضافه و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا سوپ آماده شود.
بعد از پخت سوپ با استفاده از گوشت کوب مواد سوپ را پوره کنید. سپس به آن نصف پیمانه شیر اضافه کرده و با شعله ملایم درب قابله را بگذارید تا سوپ به خوبی غلیظ شود.
بعد از آماده شدن سوپ آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. سپس در ظرف سرو بریزید. برای تزیین سوپ میتوانید از جعفری تازه و خامه استفاده کنید.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر؛ طعم خاص پاییزی
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سوپ کدو حلوایی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
میزان مواد و ادویه کاملا به خودتان بستگی دارد و قابل تغییر است.
برای داشتن طعمی متفاوت، میتوانید از کمی زنجبیل استفاده کنید.
اگر آب مرغ نداشتید، میتوانید از اسانس مرغ استفاده کنید.
منبع: اکالا بلاگ
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…