فراشپز- خاطره عصرهای تابستان، با عطر کاهوی آغشته به سکنجبین در ذهن بسیاری از ما زنده میشود. شربت غلیظ سکنجبینی که با عسل شیرین شده تنها قرار نیست فواید بیشتری را به بدن کاهو دوستها برساند. این ترکیب سنتی و خاص میتواند برخی از بیماریها را هم از مصرفکنندگانش دور کند و بدن آنها را به وضعیت تعادل برساند. همین بهانهها کافی است تا در این مطلب طرز تهیه کاهو سکنجبین سنتی را با عسل معجزهبخش به شما آموزش دهیم.
سکنجبین سنتی و کاهو خیلی خوب باهم جور میشوند و یک ترکیب دوست داشتنی و پرخاصیت را تشکیل میدهند. این خوراکی خوشمزه در روزهای بهار و تابستان میتواند بهعنوان نوشیدنی عصرانه جذاب و البته سالم استفاده شود. ضمناً این ترکیب علاوه بر طعم خوشایندش، مثل نوشیدنیهای دیتاکس پر فایده هم هست و خاصیتهای درمانی هم دارد.
سکنجبین رطوبت اضافی معده و روده را از بین میبرد، دستگاه گوارش را تقویت میکند، گرفتگی عروق را بهبود میدهد، عطش و تشنگی را برطرف میکند و مهمتر از همه اینکه اگر با کاهو مصرف شود اشتها را زیاد میکند.
سرکه یک لیوان
عسل (یا شکر) به مقدار لازم
آب دو لیوان
گلاب و نعنا به مقدار لازم
نعناع به مقدار لازم
عسل یا شکر و آب را باهم مخلوط کنید و بگذارید باهم بجوشند تا کاملا در هم حل شوند. پس از مخلوط شدن آب و عسل، نعناع پاککرده و شسته شده را به چند دسته تقسیم میکنیم و داخل شربت آب و عسل قرار دهید.
وقتی عطر نعنا به شهد نفوذ کرد و شهد بهقدر کافی قوام پیدا کرد، زمان اضافه کردن گلاب و سرکه به ترکیب است. شهد باید همچنان روی گاز بماند تا با سرکه و گلاب نیز کمی بجوشد.
وقتیکه شهد به حد کافی غلیظ شد و ترکیب عسلی مانند پیدا کرد سکنجبین شگفتانگیز آمادهشده است. شهدی که با طرز تهیه کاهو سکنجبین آماده کردهاید را از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود. سپس در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…
فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بینالمللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…
فراشپز- برای آمادهسازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…
فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید…
فراشپز- تارت ماست یکی از دسرهای خوشمزه و سالمی است که میتواند به عنوان یک…
فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروفترین و پرطرفدارترین سالادهای خاورمیانهای است که اصالت آن به…