آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در ۱۰ دقیقه؛ فست فودی خوشمزه و رستورانی

فراشپز- سیب زمینی تنوری فست فود مورد علاقه اکثر افراد به ویژه کودکان و نوجوانان است که این غذا در شب های سرد پاییز بسیار می چسبد. حتما این فست فود سالم را درست کنید.

سیب زمینی تنوری راحت ترین غذایی است که می توانید در عرض ۱۰ دقیقه تهیه کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا میان وعده از خوردن آن لذا ببرید. این غذا با کمترین روغن و در فر درست می شود که به همین علت در میان غذاهای فست فودی یک غذای سالم محسوب می شود.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری:

سیب زمینی ۳ عدد
پنیر پارمیسان به میزان دلخواه
فلفل سیاه، پاپریکای دودی، پودر سیر یا پودر پیاز، پول بیبر، آویشن یا ارگانو، نمک دریایی، زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری: ابتدا سیب زمینی را تمیز با برس می شوییم تا گل و لای و آلودگی هایش به طور کامل از بین برود. سپس سیب زمینی ها را مانند شکل زیر با پوست به دو نیم تقسیم می کنیم و به شکل ۵ میلی متر برش می زنیم. البته شما به هر شکلی بخواهید می توانید برش دهید مانند تصویر بالا می توانید فقط به دو نیم تقسیم کنید.

سیب زمینی های خرد شده را داخل کاسه می ریزیم و با روغن طعم دار آغشته می کنیم و ادویه ها(فلفل سیاه، پاپریکای دودی، پودر سیر یا پودر پیاز، پول بیبر، آویشن یا ارگانو، نمک، زردچوبه) را با آن ترکیب می کنیم و ماساژ می دهیم.

کمی پنیر پارمیسان روی سیب زمینی ها می پاشیم. سپس ته یک سینی را فویل آلومینیوم پهن می کنیم و سیب زمینی های مزه دار شده را روی آن می چینیم. اگر تمایل داشتید می توانید رزماری هم روی سیب زمینی ها بپاشید. در مرحله بعد فر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم. سینی زمینی ها را در طبقه وسط فر می گذاریم. زمان پخت حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه است که بسته به کیفیت سیب زمینی در فصول مختلف متغیر است و خودتان باید چک کنید تا از پخت آن مطمئن شوید.

سیب زمینی های تنوری تا اینجای کار آماده و قابل سرو شدن است اما شما می توانید بعد از اینکه ۸۰ درصد پخت انجام شد سینی را از فر بیرون بیاورید کمی بیکن خرد کنید و روی سیب زمینی ها بریزید، همچنین پنیر موزارلا روی آن بریزید و داخل فر بگذارید و به عنوان عصرانه با سس کچاپ، خردل و یا ترکیبی از اینها میل کنید. نوش جان. (شما می توانید به هر شکلی که تمایل دارید سیب زمینی ها را برش بزنید و بسته به مزاج خودتان ادویه ها را حذف یا اضافه کنید.)

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

مرغ مجلسی با سس زرشک و انار؛ یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌هایی که می‌توانید بپزید

فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روش‌های متفاوت طبخ مرغ…

27 دقیقه ago

دیپ لبو؛ یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا

فراشپز- دیپ لبو نوعی پیش‌غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با…

4 ساعت ago

دسر کرم پرتقالی؛ یک دسر خوشمزه و خوشبو برای شب یلدا

فراشپز- کرم پرتقالی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب آب پرتقال با…

5 ساعت ago

خواص بی‌نظیر بابونه برای سلامتی

فراشپز- برخی داروهای گیاهی به خصوص دمنوش‌ها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و…

23 ساعت ago

این نوشیدنی محبوب ۲ سال به طول عمر انسان اضافه می‌کند

فراشپز- یک مطالعه مروری جدید توسط محققان دانشگاه کویمبرا نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه به…

23 ساعت ago

روش تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو برای شب یلدا + فوت و فن

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان به انواع سالاد هستد، باید گفت سالاد لوبیا چیتی و لبو…

23 ساعت ago