اگر سیب زمینی سرخ کرده دوست دارید اما از کالری آن می ترسید ، “سیب زمینی سرخ کرده” رژیمی پیشنهاد خوبی می تواند باشد.
سیب زمینی :متوسط سه- چهار عدد
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک نصف :قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری
جعفری : چند پر
ابتدا فر را با دمای 200 تا 210 درجه سانتی گراد
ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشوید چون قراره با پوست خرد بشه ، پس تاجایی که ممکنه با برس یا اسکاچ سیب زمینی ها را بشویید.
بعد آنها را نازک و به یک اندازه منظم خرد کنید. برای ترد شدن سیب زمینی ها بهتر است آنها را پس از خرد کردن دوباره در آب سرد به مدت نیم ساعت نگه دارید. در این فاصله فر را هم از یک ربع قبل با دمای 200 تا 210 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
سپس سیب زمینی ها را از داخل آب خارج کنید و با دستمال خشک کنید تا آبش گرفته شود. سیب زمینی ها را با کمی نمک ، فلفل ، پودر سیر و مقداری روغن زیتون آغشته کنید و روی توری فر طوری که روی هم قرار نگیرند بچینید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه پخته و سرخ شود.
اگر هم حس کردید با این مدت زمان سیب زمینی ها پخته نشدند میتوانید 10 دقیقه دیگر هم به زمان آن اضافه کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را از فر خارج کردید جعفری های ساطوری شده را بلافاصله روی سیب زمینی بریزید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
سیب زمینی سرخ کرده را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…