اگر سیب زمینی سرخ کرده دوست دارید اما از کالری آن می ترسید ، “سیب زمینی سرخ کرده” رژیمی پیشنهاد خوبی می تواند باشد.
سیب زمینی :متوسط سه- چهار عدد
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک نصف :قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری
جعفری : چند پر
ابتدا فر را با دمای 200 تا 210 درجه سانتی گراد
ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشوید چون قراره با پوست خرد بشه ، پس تاجایی که ممکنه با برس یا اسکاچ سیب زمینی ها را بشویید.
بعد آنها را نازک و به یک اندازه منظم خرد کنید. برای ترد شدن سیب زمینی ها بهتر است آنها را پس از خرد کردن دوباره در آب سرد به مدت نیم ساعت نگه دارید. در این فاصله فر را هم از یک ربع قبل با دمای 200 تا 210 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
سپس سیب زمینی ها را از داخل آب خارج کنید و با دستمال خشک کنید تا آبش گرفته شود. سیب زمینی ها را با کمی نمک ، فلفل ، پودر سیر و مقداری روغن زیتون آغشته کنید و روی توری فر طوری که روی هم قرار نگیرند بچینید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه پخته و سرخ شود.
اگر هم حس کردید با این مدت زمان سیب زمینی ها پخته نشدند میتوانید 10 دقیقه دیگر هم به زمان آن اضافه کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را از فر خارج کردید جعفری های ساطوری شده را بلافاصله روی سیب زمینی بریزید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
سیب زمینی سرخ کرده را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- دانههای قرمز، اما ترش و شیرین انار جان میدهند برای تهیه خورشتهای پاییزی. خورشتهایی…
فراشپز- کیک قهوه یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب کافی شاپی است که قهوه…
فراشپز- کیک پسته و لیمو یکی از انواع کیکهای عصرانه است که از ترکیب مایه…
فراشپز- فرنی یکی از دسرهای سنتی و محبوب کشورمان است که طرفداران زیادی دارد و…
فراشپز- کروسان نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی است که با خمیر ورآمده تهیه میشود.…
فراشپز- طرز تهیه سوپ جوجه را بیشتر به عنوان سوپی برای درمان سرماخوردگی و تقویت…