سیر ترشی شمالی فوری خانگی یکی از ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار شمال ایران است که به دلیل طعم ترش و شیرین منحصر به فردش طرفداران زیادی دارد.
راز سیرترشی شمالی ها را میدانید؟ حتما درمورد اینکه سیر ترشی های بازاری فرمول خاصی دارند شنیده اید اما تا بحال درباره طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور چیزی به گوشتان خورده بود؟ یا اینکه میدانستید یکی از مواد لازم سیر ترشی شمالی ها، شکر است؟ همراه ما در این بخش از آموزش آشپزی باشید تا دستور سیر ترشی با رب انار و شیره را یاد گرفته و بدانید که چطور میتوان ترشی سیر خوشمزه تر از سیر ترشی هفت ساله را در کوتاه ترین زمان ممکن درست کرد.
سرکه یک لیتر
سیر یک کیلو
نمک یک قاشق غذاخوری
شکر 1/2 پیمانه
شیره انگور 1/2 پیمانه
رب انار 1/2 پیمانه
طرز تهیه ترشی سیر بدون پوست فوری ابتدا پوست بیرونی سیرها رو کاملا گرفته و خوب بشویید تا هیچ آلودگی نداشته باشند.
سیرهای شسته شده را روی پارچه ای تمیز بچینید تا کاملا خشک شوند.
داخل قابلمه، سرکه را به همراه نمک، شکر، رب انار و شیره انگور ترکیب کنید.
سیرها را به ترکیب سرکه و باقی مواد داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا پانزده دقیقه بجوشد.
بیشتر از این مدت زمان نجوشانید که مکن است له شوند.
سیرها را یک شب داخل همان قابلمه و مواد استراحت دهید.
روز بعد، سیرها را داخل ظرف شیشه ای تمیز چیده و سرکه را صاف و به سیرهای داخل شیشه اضافه کنید.
درب ظرف سیر ترشی را بسته و بعد از یک هفته استفاده کنید.
منبع: نمناک
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…