سیر ترشی شمالی فوری خانگی یکی از ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار شمال ایران است که به دلیل طعم ترش و شیرین منحصر به فردش طرفداران زیادی دارد.
راز سیرترشی شمالی ها را میدانید؟ حتما درمورد اینکه سیر ترشی های بازاری فرمول خاصی دارند شنیده اید اما تا بحال درباره طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور چیزی به گوشتان خورده بود؟ یا اینکه میدانستید یکی از مواد لازم سیر ترشی شمالی ها، شکر است؟ همراه ما در این بخش از آموزش آشپزی باشید تا دستور سیر ترشی با رب انار و شیره را یاد گرفته و بدانید که چطور میتوان ترشی سیر خوشمزه تر از سیر ترشی هفت ساله را در کوتاه ترین زمان ممکن درست کرد.
سرکه یک لیتر
سیر یک کیلو
نمک یک قاشق غذاخوری
شکر 1/2 پیمانه
شیره انگور 1/2 پیمانه
رب انار 1/2 پیمانه
طرز تهیه ترشی سیر بدون پوست فوری ابتدا پوست بیرونی سیرها رو کاملا گرفته و خوب بشویید تا هیچ آلودگی نداشته باشند.
سیرهای شسته شده را روی پارچه ای تمیز بچینید تا کاملا خشک شوند.
داخل قابلمه، سرکه را به همراه نمک، شکر، رب انار و شیره انگور ترکیب کنید.
سیرها را به ترکیب سرکه و باقی مواد داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا پانزده دقیقه بجوشد.
بیشتر از این مدت زمان نجوشانید که مکن است له شوند.
سیرها را یک شب داخل همان قابلمه و مواد استراحت دهید.
روز بعد، سیرها را داخل ظرف شیشه ای تمیز چیده و سرکه را صاف و به سیرهای داخل شیشه اضافه کنید.
درب ظرف سیر ترشی را بسته و بعد از یک هفته استفاده کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…