فراشپز- سیرداغ؛ یکی از پرکابرد ترین قسمت های آشپزخانه می باشد که برای همه غذاها بخصوص آش و تزئینات مختلف غذاها استفاده کرد. تهیه این سیر داغ در منزل کار بسیار ساده ای می باشد و شما می توانید برای مصرف یکسال خود سیر داغ تهیه کنید و در فریزر همیشه داشته باشید.
در این فصل تابستان و بهار که سیر بیشتری در بازار پیدا می شود دست به کار شوید و سیر داغ چیپسی و خوشمزه را تهیه کنید قبل از اینکه این سیر داغ را تهیه کنید بهتر است با فواید آن آشنا شوید فشار خون را تنظیم می کند، میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد، ایمنی بدن را افزایش می دهد و هزاران خواص سیر که در این پست نمی گنجد. امروز با آموزش طرز تهیه سیر داغ خانگی پفکی به روش شمالی با ما همراه باشید.
سیر | ۱ کیلوگرم |
روغن جامد | ۲ ق غذا خوری |
نمک | ۱ ق غذا خوری |
ابتدا برای اینکه بتوانید سیرها را راحتر پوست بگیرید همه آنها را داخل یک لگن آب بریزید سپس آبکش کنید و بعد قسمت ته سفت آن را با چاقو جدا کنید و شروع کنید به پوست کندن سیرها و اگر سیرهای شما کهنه است قسمت سبز و جوانه آن را حتما بگیرید و بگذارید داخل آبکش تا اگر آب اضافی دارد خارج شود.
در ادامه باید سیرها را چرخ کنید و یا رنده کنید بهتر است برای این کار از چرخ گوشت یا رنده مخصوص پوره کن غذاساز استفاده کنید و سیرها را چرخ کنید و داخل یک دستمال نخی بریزید و کاملا آب آن را بگیرید این کار را حتما انجام دهید زیرا آب اضافی باعث می شود سیر شما مجلسی و چیپسی نشود و بهتر است شبانه روز بگذارید تا کاملا خشک شود.
ماهیتابه با دیواره بلند یا قابلمه را روی حرارت قرار دهید. تا روغن داغ شود و وقتی از داغ شدن روغن مطمئن شدید نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید تا سیر داغ شما رنگ طلایی پیدا کند سپس نیمی از سیرها و نمک را در روغن ریخته، حرارت را کمی زیاد کنید و هر چند ثانیه یکبار هم بزنید، سیرها از اطراف به سمت مرکز در حال سرخ شدن هستند پس مرتب هم بزنید و آنها را جابجا کنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند. حرارت رو ملایم کنید این مرحله مهم ترین تهیه سیر داغ است.
وقتی رنگ سیرها طلایی شدند ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و سیرها را سریع روی دستمال آشپزخانه یا دستمال نخی تمیز پهن کنید تا خنک شوند و روغن آنها کاملا گرفته شود سپس داخل شیشه های تمیز ریخته و در یخچال و یا کابینت نگهداری کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- شیرینی توت یکی از شیرینیهای خوشمزه و اصیل سنتی است که معمولا به عنوان…
فراشپز- شیرینی آردی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای عید…
فراشپز- شیرینی آبدندون نوعی شیرینی اصیل مازندارنی است که بسیار خوشمزه است و دستور پخت…
فراشپز- درست کردن یک غذای سالم کار سختی نیست فقط کافی است ترکیب درست چند…
فراشپز- پوره لوبیا، این غذای مکزیکی، در اصل همون خوراک لوبیا چیتی هست که اون…
فراشپز- یکی از رسم های کهن شب عید پختن سبزی پلو با ماهی است که…