فراشپز- مرغ شکم پر در فر با فویل، یک غذای خوشطعم و سالم است که با ترکیبی از پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی، ریحان تازه و ادویههای معطر خاص میشود. این روش پخت که در ادامه آوردهایم، علاوه بر حفظ عطر و طعم مواد داخل مرغ، باعث میشود که گوشت نرم، آبدار و کاملاً مغزپخت شود. همچنین، استفاده از فویل در فر کمک میکند تا تمامی طعمها در کنار هم ترکیب شده و غذایی لذیذ و رژیمی حاصل شود.
اگر به دنبال یک وعده غذایی سالم و در عین حال شیک برای مهمانیها یا شام خانوادگی هستید، این دستور ساده و خوشمزه را از دست ندهید. همچنین شما میتوانید مرغ شکم پر را به جای فر روی شعله آتش بپزید که مزهای خاص و متفاوتی خواهد داشت.
سینه مرغ۲ قطعه
پنیر تازه موزارلا مرواریدی۶۰ گرم
ریحان تازه خردشده۱/۴ فنجان
گوجه گیلاسی نصفشده۱۰ عدد
سرکه بالزامیک۲ قاشق چایخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیابشده۱/۲ قاشق چایخوری
کدو سبز۱ عدد متوسط
روغن زیتون۱ قاشق چایخوری
ادویه ایتالیایی۱/۴ قاشق چایخوری
قبل از هر کاری فر را از قبل با دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه مایه فیلینگ مرغ شکم پر، در یک کاسه کوچک، پنیر موزارلا تازه مرواریدی، ریحان خردشده، گوجهفرنگی نصفشده، سرکه، نمک و فلفل را اضافه و به آرامی مخلوط کنید؛ به این مخلوط «سالاد کاپرزه» هم گفته میشود.
انتهای کدو سبز را ببرید، سپس آن را از طول به دو نیم تقسیم کنید. پس از آن، هر نیمه را به صورت عرضی برش زده و به قطعات هلالی شکل با ضخامت دلخواه خرد کنید.
دو تکه بلند فویل آلومینیومی را جدا و قطعات هلالی را بین دو تکه فویل تقسیم کنید و در وسط هر ورقه قرار دهید. سپس کدو سبز را با روغن زیتون، نمک، فلفل و چاشنی ایتالیایی مزهدار کنید. ادویه ایتالیایی چاشنی خوشعطری است که در فرهنگ آشپزی ایتالیایی بسیار محبوب است.
سینههای مرغ را روی تخته برش قرار دهید و روی آنها را با یک تکه پلاستیک بپوشانید و از بیفتککوب (گوشتکوب مخصوص گوشتهای نازک) برای کوبیدن و نازک کردن سینههای مرغ استفاده کنید. دقت کنید که ضخامت سینه مرغ از ۱٫۵ سانتیمتر کمتر نشود.
مایه فیلینگ را بین دو سینه مرغ تقسیم کنید؛ فیلینگ باید از لبههای مرغ فاصله مناسب داشته باشد تا بیرون نریزد. مانند تصویر بالا، دو لبه سینه مرغ را رول کنید و از ۲ یا ۳ خلال دندان برای بستن سینه مرغ استفاده کنید. سینه مرغ پرشده را در مرکز ورقه فویل و روی کدوهای مزهدار شده قرار دهید و با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید.
فویل را لز طول روی مرغ تا کنید و از سمت عرض، فویل را بپیچانید تا مرغ به خوبی بستهبندی شود. مرغ شکم پر را به مدت ۲۵ دقیقه در فر حرارت دهید و با دماسنج مخصوص چک کنید تا گوشت مرغ به دمای ۷۳ درجه سانتیگراد رسیده باشد. اجازه دهید تا خوراک به مدت پنج دقیقه خنک شود و قبل از سرو، سطح مرغ گریلشده را با سس بالزامیک مزهدار کنید.
برای تهیه مرغ شکم پر در فر هم درست مثل طرز تهیه انواع غذای دیگر با رعایت نکات و فوت و فنهای آن را رعایت کنید تا غذایی لذیذتر تهیه و از مزه آن لذت بیشتری ببرید.
اگر دسترسی به فر ندارید، میتوانید مرغ شکم پر را به راحتی در در قابلمه و روی گاز تهیه کنید. تمامی مراحل تهیه این غذا با قابلمه تا قبل از پخت، مشابه شیوه پخت با فر است. فقط در این روش هم برای تهیه مرغ شکم پر با سینه مرغ حتما آن را در فویل بپیچید یا از مرغ کامل استفاده کنید.
حتماً از سینه مرغی با وزن حدود ۱۷۰ گرم استفاده کنید. همچنین، ضخامت سینه مرغ را با بیفتککوب یا وردنه به حدود ۱.۲ سانتیمتر برسانید. رعایت این نکات باعث میشود که مرغ در مدت ۲۵ دقیقه بهطور کامل پخته شود و دمای داخلی آن به ۷۵ درجه سانتیگراد برسد.
اگر بیفتککوب در دسترس ندارید، میتوانید از پشت چاقوی سنگین، وردنه، ته قابلمه کوچک یا یک بطری شیشهای محکم برای کوبیدن سینه مرغ استفاده کنید. برای جلوگیری از له شدن یا چسبیدن گوشت، بهتر است آن را داخل یک کیسه پلاستیکی یا بین دو لایه پلاستیک فریزر قرار دهید و سپس با ضربات یکنواخت و ملایم، ضخامت آن را کاهش دهید.
مرغ شکم پر یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است که بسیاری از شهرها با روش مخصوص به خود این غذای لذیذ را میپزند.
منبع: کاله
فراشپز- دانههای چیا به عنوان یک غذای فوقالعاده مغذی مورد توجه زیادی قرار گرفتهاند؛ این…
فراشپز- چیز کیک زعفرانی نوعی روش خوشمزه برای درست کردن چیز کیک است که به…
فراشپز- مارشمالو یکی از تنقلات محبوب و خوشمزهای است که علاوه بر طعم لذیذش، بافت…
این لیست مواد اولیه برای تهیه چای داغ هندی (چای ماسالا) است! - **چای سیاه…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل کره جنوبی با ۹۰ گرم آرد نان، ۵۵…
فراشپز- یاد بگیرید چگونه در کمتر از ۵ دقیقه نان لواش خانگی و خوشمزه درست…