آشپزی

طرز تهیه شربت شلیل با ماندگاری بالا برای زمستان

فراشپز- شربت شلیل یکی از شربت های بسیار خوشمزه و گوارا می باشد که شما می توانید با این میوه خوشمزه به راحتی در خانه تهیه کنید و برای پذیرایی استفاده کنید. شلیل یکی از میوه های بسیار خوش طعم است که خواص بسیار خوبی دارد. این میوه کم‌کالری باعث بهبود هضم، کاهش التهاب و حفظ سلامت قلب می‌ شود. همچنین، شلیل به دلیل محتوای بالای آب به آبرسانی بدن کمک کرده و با تنظیم قند خون برای دیابت مفید است. مصرف منظم آن می‌تواند به کاهش خطر برخی از سرطان‌ ها کمک کند.

مواد لازم

شلیل رسیده 500 گرم
شکر ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (بسته به ذائقه)
آب 2 لیوان
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری (برای حفظ رنگ و طعم)
مقداری زعفران یا گلاب برای عطر در صورت تمایل

طرز تهیه شربت شلیل

مرحله اول: آماده سازی شلیل

شلیل‌ ها را بشویید، هسته آن ها را خارج کنید و به قطعات کوچک خرد کنید. بهتر است از شلیل های رسیده و نرم استفاده کنید و اگر جای از شلیل خراب است با چاقو بگیرید.

مرحله دوم: پخت شلیل

شلیل‌ های خردشده را همراه با ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید تا شلیل‌ ها نرم شوند (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). وقتی شلیل‌ ها نرم شدند، آن‌ ها را از صافی عبور دهید تا شربت طبیعی شلیل به دست آید. تفاله‌ها را جدا کنید.

مرحله سوم: افزودن شکر

مایع صاف شده یا همان عصاره شلیل بدست آمده را دوباره داخل قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود. در آخر، آب لیمو را اضافه کنید. این کار به حفظ رنگ و طعم شربت کمک می کند و مانع شکرک زدن شربت می شود.

مرحله چهارم: تهیه شربت شلیل

اجازه دهید شربت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود. اگر دوست دارید، در این مرحله می‌ توانید زعفران یا گلاب اضافه کنید. پس از آماده شدن، شربت را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن، داخل بطری‌ های تمیز بریزید. در یخچال نگه‌داری کنید. برای سرو کمی با آب سرد مخلوط کنید و میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت شربت شلیل

  1. برای داشتن طعم بهتر و طبیعی‌ تر، از شلیل‌ های رسیده و خوش‌طعم استفاده کنید.
  2. بعد از پخت شلیل‌ ها، مایع را به خوبی صاف کنید تا شربت شفاف و بدون تفاله باشد.
  3. می توانید کمی از رنگ خوراکی برای رنگ بیشتر استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه یک غذای اسپانیایی با 6 عدد «ران مرغ»

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اسپانیایی با مواد اولیه شامل: ۶ عدد ران مرغ،…

37 دقیقه ago

اندازه دقیق عدس برای پخت عدسی نذری

فراشپز- عدسی یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که در خاورمیانه و کشورهای آسیایی…

1 ساعت ago

طرز تهیه فطایر مرغ عربی

فراشپز- فطایر یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در کشور‌های عربی به ویژه در خاورمیانه…

3 ساعت ago

طرز تهیه کوکوی ماست ترد و خوشمزه

فراشپز- در این بخش از غذاهای ایرانی برای شما دستور تهیه “کوکوی ماست” را در…

4 ساعت ago

معرفی ۱۰ دسر با بیسکویت پتی بور و ژله با خامه و بدون خامه

فراشپز- دسر با بیسکویت پتی بور و ژله از خوشمزه‌ترین دسر‌ها در دنیای قنادی به…

4 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت یک انتخاب عالی برای دورهمی‌ها و مهمانی هاست و…

10 ساعت ago