آشپزی

طرز تهیه شش‌انداز؛ گیلانی‌ها چطور درست می‌کنند؟

فراشپز- شش‌انداز در شیراز و زنجان و گیلان و .. درست می‌شود و جالب اینکه هرکدام مواد اولیه و طبخ متفاوتی دارد. ما در «ایرنا زندگی» شش‌انداز گیلانی را انتخاب کردیم و آن را آموزش می‌دهیم. غذایی که سرشار از مواد مغذی است و قطعا طعم جذاب آن حالتان را خوب می‌کند.

مواد لازم:

مغز گردو: ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی: ۵ عدد
رب انار ترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده: ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. مغز گردو را کاملا ساییده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد. سپس دو پیمانه آب و رب انار را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد .

۲. پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجان‌های خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

۳. سپس بادمجان‌ها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیافتد. شش انداز بادمجان حدود ۷۰ دقیقه نیاز به پخت دارد.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه تباهگ؛ غذای محلی سیستان و بلوچستان

فراشپز- با دستور پخت یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت استان سیستان و بلوچستان به…

23 دقیقه ago

دلایل محبوبیت شیر گیاهی؛ شیر گاو بهتر است یا شیر گیاهی؟

فراشپز- از زمان‌های قدیم، بسیار در مورد فواید بی‌شمار نوشیدن منظم شیر گفته شده، اما…

52 دقیقه ago

سوپر خوراکی‌ها، برای فرار از افسردگی زمستانی

فراشپز- به دلیل هوای گرفته و عمدتا آلوده، زمستان فصل افسردگی و کسالت جسم و…

1 ساعت ago

کوکو ویرمونی؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی

فراشپز- کوکو ویرمونی نوعی غذای اصیل گیلانی است که از ترکیب سیب زمینی با سبزی،…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک سیب فرانسوی خوشمزه

فراشپز- طرز تهیه کیک سیب فرانسوی را به روشی متفاوت همراه با ویدئو به شما…

2 ساعت ago

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی، یک دسر نرم و ابریشمی

فراشپز- چیز کیک یکی از انواع کیک‌ها و دسرهای خوشمزه مدرن است که از ترکیب…

3 ساعت ago