فراشپز- ششانداز در شیراز و زنجان و گیلان و .. درست میشود و جالب اینکه هرکدام مواد اولیه و طبخ متفاوتی دارد. ما در «ایرنا زندگی» ششانداز گیلانی را انتخاب کردیم و آن را آموزش میدهیم. غذایی که سرشار از مواد مغذی است و قطعا طعم جذاب آن حالتان را خوب میکند.
مغز گردو: ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی: ۵ عدد
رب انار ترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده: ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین: به مقدار لازم
۱. مغز گردو را کاملا ساییده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد. سپس دو پیمانه آب و رب انار را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد .
۲. پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجانهای خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
۳. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیافتد. شش انداز بادمجان حدود ۷۰ دقیقه نیاز به پخت دارد.
منبع: ایرنا
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…