فراشپز- شکلات حبهای نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به جای قند و باقی شیرینیها میتوانید از آن استفاده کنید، این شکلاتهای حبهای و کوچک برای پذیرایی بسیار شیک و مجلسی هستند و با روشی راحت و سریع میتوانید آنها را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات حبهای در ادامه با ما همراه باشید.
بیسکوئیت پودر شده ۱ پیمانه
شیرخشک قنادی شیرین ۱ پیمانه
شکلات تختهای خرد شده ۱ پیمانه
ابتدا یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر خشک را در آن بریزید و تفت دهید تا قهوهای رنگ شود، باید با قاشق مدام و سریع هم بزنید، چون اگر غافل شوید سریع میسوزد، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
نکته: شیرخشک را حتما در تابه ضخیم و روی حرارت خیلی کم تفت دهید و مدام هم بزنید تا بهم نچسبند، ولی اگر به هم چسبیدند با گوشتکوب یا غذاساز دوباره بیسکوئیتها را پودر کنید.
سپس بیسکوئیتهای ساده یا شکلاتی را که بهتر است از بیسکوئیتهای با طعم کاکائو یا قهوه استفاده کنید، در مخلوط کن یا میکسر بریزید و پودر کنید تا یکدست شوند، اگر میکسر یا مخلوط کن در دسترس نبود با گوشتکوب دستی آنها را پودر کنید.
بعد مقداری شکلات تختهای را خرد کنید و در ظرفی بریزید و سپس به روش بنماری روی بخار کتری نگه دارید و هم بزنید تا ذوب شود بعد مقداری روغن مایع هم به شکلات ذوب شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکلات رقیقتر و روانتر شود.
سپس در یک ظرف بزرگ شیرخشک تفت داده شده و بیسکوئیت پودر شده را بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید، سپس شکلات ذوب شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط مواد مانند خمیر شود و بافت آن صاف و یکدست شود.
بعد در یک قالب سیلیکونی که اندازه و فرم حفرههای آن به سلیقه و دلخواه خودتان بستگی دارد ولی بهتر است کوچک و به اندازه یک حبه قند باشد، مقداری پودر بیسکوئیت بپاشید و از مواد شکلات داخل آنها بریزید تا حفرهها کاملا پر شوند.
سپس قالب را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلاتها خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند و بعد از این مدت از یخچال در بیاورید و شکلاتهای حبهای را به آرامی که نشکنند از قالب خارج کنید و در یک ظرف قرار دهید.
اگر میخواهید شکلاتهای حبهای را برای مدت طولانی نگهداری کنید، آنها را در یک ظرف شیشهای در بسته قرار دهید و در یخچال بگذارید، این شکلاتها ماندگاری بالایی دارند و به راحتی میتوانید چند روز قبل از استفاده از آنها آماده و درست کنید.
منبع: چی شی
فراشپز- راحتترین دسری که میتونی برای مهمونیات درست کنی شک نکن همینه. مواد لازم برای…
فراشپز- با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای…
فراشپز- درست کردن شیره خرما در خانه این اطمینان را به ما میدهد که محصولی…
فراشپز- بامیه هندی یکی از انواع بامیه ها می باشد که می توانید برای ماه…
فراشپز- فصل زمستان طبع سرد و تری دارد از این رو خوردن غذاهایی با طبع…
فراشپز- نانهای حجیم و فانتزی یکی از انواع نانهای پرطرفدار در سراسر جهان به شمار…