آشپزی

طرز تهیه شکلات حبه‌ای؛ راحت و سریع برای پذیرایی

فراشپز- شکلات حبه‌ای نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به جای قند و باقی شیرینی‌ها می‌توانید از آن استفاده کنید، این شکلات‌های حبه‌ای و کوچک برای پذیرایی بسیار شیک و مجلسی هستند و با روشی راحت و سریع می‌توانید آنها را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات حبه‌ای در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم شکلات حبه‌ای

بیسکوئیت پودر شده ۱ پیمانه

شیرخشک قنادی شیرین ۱ پیمانه

شکلات تخته‌ای خرد شده ۱ پیمانه

طرز تهیه شکلات حبه‌ای

مرحله اول

ابتدا یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر خشک را در آن بریزید و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود، باید با قاشق مدام و سریع هم بزنید، چون اگر غافل شوید سریع می‌سوزد، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

نکته: شیرخشک را حتما در تابه ضخیم و روی حرارت خیلی کم تفت دهید و مدام هم بزنید تا بهم نچسبند، ولی اگر به هم چسبیدند با گوشتکوب یا غذاساز دوباره بیسکوئیت‌ها را پودر کنید.

مرحله دوم

سپس بیسکوئیت‌های ساده یا شکلاتی را که بهتر است از بیسکوئیت‌های با طعم کاکائو یا قهوه استفاده کنید، در مخلوط کن یا میکسر بریزید و پودر کنید تا یکدست شوند، اگر میکسر یا مخلوط کن در دسترس نبود با گوشتکوب دستی آنها را پودر کنید.

مرحله سوم

بعد مقداری شکلات تخته‌ای را خرد کنید و در ظرفی بریزید و سپس به روش بن‌ماری روی بخار کتری نگه دارید و هم بزنید تا ذوب شود بعد مقداری روغن مایع هم به شکلات ذوب شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکلات رقیق‌تر و روان‌تر شود.

مرحله چهارم

سپس در یک ظرف بزرگ شیرخشک تفت داده شده و بیسکوئیت پودر شده را بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید، سپس شکلات ذوب شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط مواد مانند خمیر شود و بافت آن صاف و یکدست شود.

مرحله پنجم

بعد در یک قالب سیلیکونی که اندازه و فرم حفره‌های آن به سلیقه و دلخواه خودتان بستگی دارد ولی بهتر است کوچک و به اندازه یک حبه قند باشد، مقداری پودر بیسکوئیت بپاشید و از مواد شکلات داخل آنها بریزید تا حفره‌ها کاملا پر شوند.

مرحله ششم

سپس قالب را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات‌ها خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند و بعد از این مدت از یخچال در بیاورید و شکلات‌های حبه‌ای را به آرامی که نشکنند از قالب خارج کنید و در یک ظرف قرار دهید.

مرحله هفتم

اگر می‌خواهید شکلات‌های حبه‌ای را برای مدت طولانی نگهداری کنید، آنها را در یک ظرف شیشه‌ای در بسته قرار دهید و در یخچال بگذارید، این شکلات‌ها ماندگاری بالایی دارند و به راحتی می‌توانید چند روز قبل از استفاده از آنها آماده و درست کنید.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

(ویدئو) گاناش؛ یک دسر راحت برای مهمانی‌ها

فراشپز- راحت‌ترین دسری که میتونی برای مهمونیات درست کنی شک نکن همینه. مواد لازم برای…

2 ساعت ago

یک شیرینی خوشمزه و راحت برای عید نوروز، بدون فر و همزن

فراشپز- با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی‌های خوشمزه خانگی رونق می‌گیرد. شیرینی‌های…

2 ساعت ago

شیره خرما را به راحتی در خانه درست کنید

فراشپز- درست کردن شیره خرما در خانه این اطمینان را به ما می‌دهد که محصولی…

3 ساعت ago

طرز تهیه بامیه هندی؛ آسان و خوشمزه

فراشپز- بامیه هندی یکی از انواع بامیه ها می باشد که می توانید برای ماه…

3 ساعت ago

بهترین خوراکی‌ها برای گرم نگه داشتن بدن

فراشپز- فصل زمستان طبع سرد و تری دارد از این رو خوردن غذا‌هایی با طبع…

4 ساعت ago

طرز تهیه نان رمضان تبریزی

فراشپز- نان‌های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان‌های پرطرفدار در سراسر جهان به شمار…

4 ساعت ago