شکلات صبحانه از دسته خوراکیهایی است که برای هر گروه سنی جذاب و دوست داشتنی است و حتی میتواند کسانی را که به وعده صبحانه علاقه ندارند را راغب کند تا این وعده را استفاده کنند. شکلاتهای صبحانه با طعمهای مختلف و در دستهبندیهای گوناگون برای خرید وجود دارد اما بهتر است طرز تهیه آن را یاد بگیرید تا باکمترین افزودنی آن را در خانه درست کنید.
پودر کاکائو: ۱ پیمانه
شکر:۱٫۵ پیمانه
شیر: ۱ لیتر (۴ پیمانه)
کره: ۵۰ گرم
1. ابتدا شکر را به همراه پودر کاکائو داخل یکی ظرف میریزیم و با قاشق چوبی به خوبی ترکیب میکنیم تا با هم کاملا یک دست شوند. از قاشق چوبی به این دلیل استفاده میکنیم تا مواد اصلی ما به آن نچسبد. مخلوط کردن شکر و پودر کاکائو باعث میشود که زمانی که شکلات صبحانه آماده شد داخل آن گلولهای به وجود نیاید و کاملا یک دست باشد.
2. پس از اینکه شکر و پودر کاکائو کاملا یک دست شدند، شیر را اضافه میکنیم و با دیگر مواد مخلوط میکنیم. در ادامه ظرف را روی حرارت قرار میدهیم و مواد را هم میزنیم تا اطراف شیر حباب بزند.
3. حرارت زیر ظرف باید کاملا ملایم باشد تا شیر نجوشد. مواد را به صورت مداوم هم میزنیم تا شکلات غلیظ شود و به غلظت مورد نظرمان برسد. برای اینکه شکلات به غلظت کافی برسد باید حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند.
4. برای اینکه شکلات ته نگیرد باید هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار آنرا هم بزنیم. زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظرمان رسید کره را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم تا کره به طور کامل حل شده و با دیگر مواد مخلوط شود.
5. پس از اینکه کره با مواد دیگر ترکیب شد ظرف حاوی شکلات صبحانه را از روی حرارت کنار میگذاریم و اجازه میدهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شکلات صبحانه سرد شده را در یخچال نگهداری میکنیم.
منبع: ایرنا
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…
View Comments
خوب بجای این که مواد رو ۱ ساعت روی حرارت بذارید بجای شیر و سکر از شیر عسلی استفاده کنید تا زود تر به نتیجه برسید
عالیه ،واقعا آشپزی با هنر آمیخته
است .