طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر در ده دقیقه

فراشپز- شیرینی حلزونی یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه و ساده است که عطر و طعم بی‌نظیری دارد و شما می‌توانید این شیرینی خوشمزه را بدون فر و همزن برقی به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر این شیرینی لذت ببرید.

این شیرینی خوشمزه بدون خمیرمایه تهیه می‌شود و می‌توانید به دلخواه بعد از پخت روی آن پودر پسته یا دارچین بریزید و برای یک عصرانه خوشمزه آن را سرو کنید. طعم این شیرینی را کافی است یک بار تست کنید تا مهمان همیشگی دورهمی‌ها و عصرانه شما شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی حلزونی

تخم مرغ: ۱ عدد

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

ماست: ۵ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ پیمانه

بیکینگ پودر: ۱.۵ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی شیرینی حلزونی

عسل: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا باید شکر و تخم مرغ را بزنید تا کرمی‌رنگ و کشدار شود، می‌توانید از همزن دستی یا چنگال استفاده کنید. در ادامه روغن مایع و ماست را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شود. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کرده به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود.

مرحله دوم: باز کردن خمیر

در ادامه وقتی خمیر نرم و لطیف شد باید روی یک سطح آرد پاشی شده به قطر نیم سانت پهن کنید و به شکل مستطیل دربیاورید. روی خمیر را با عسل یا مربا دلخواه کاور کنید و روی آن مخلوط شکر و دارچین را بریزید و از عرض رول کنید و کمی‌ فشار دهید تا بهم چسبیده و بعد با کاتر به اندازه‌های یک سانتی برش بزنید.

مرحله سوم: شیرینی حلزونی تابه‌ای

در ادامه باید داخل یک شیرجوش مقدار روغن ریخته و صبر کنید تا گرم شود و بعد به صورت چندتایی شیرینی‌ها را داخل روغن داغ بریزید و صبر کنید تا خوب سرخ و طلایی شود و بعد روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و به دلخواه روی آن پودر پسته یا نارگیل بریزید و تزیین کنید.

منبع: برترین‌ها

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

14 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

14 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

14 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

14 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

14 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

14 ساعت ago