آشپزی

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری خانگی

فراشپز- شیرینی سپه سالاری یکی از انواع شیرینی‌های قدیمی و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد؛ شما می‌توانید طرز تهیه این شیرینی را در ادامه بخوانید.

آموزش شیرینی خانگی، از محبوبیت خاصی در میان خانم‌های خانه‌دار برخوردار است، بخصوص شیرینی‌های خوشمزه‌ای که با مواد کم و در دسترس آماده می‌شوند، مثل شیرینی سپه سالاری. شیرینی سپه سالاری یکی از اصیل‌ترین شیرینی‌های ایرانی می‌باشد که توجه کمتری نسبت به سایر شیرینی‌ها به آن شده است. این شیرینی بسیار خوشمزه اصالتا برای تبریز است اما شیرینی سپه سالاری تهران هم به همان اندازه شهرت دارد.

مواد لازم شیرینی سپه سالاری

آرد سفید ۲۵۰ گرم
آرد برنج ۱۳۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
شهد ۱۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
ماست ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
خمیر مایه یک قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری

مرحله اول: برای شروع، آرد و آرد برنج را در یک ظرف الک کنید و هم بزنید.

مرحله دوم: روغن و کره که به دمای محیط رسیده است را به آرد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.

مرحله سوم: بکینگ پودر و خمیر مایه را به این مواد اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن بکنید.

مرحله چهارم: در ظرف دیگری ماست را بریزید و هم بزنید؛ سپس شکر را نیز به ماست اضافه کنید.

مرحله پنجم: تخم مرغ را به همراه وانیل و شهد به این مواد اضافه کنید و با همزن برقی شروع به هم زدن بکنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله ششم: مایه‌ای که آماده کرده‌اید را به مخلوط آردها اضافه کنید و با همزن شروع به همزدن بکنید. کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند؛ البته نیاز به بیش از حد هم زدن نیست.

مرحله هفتم: کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و موادی که آماده شده است را درون قیف بریزید.

مرحله هشتم: با مواد آماده شده و کمک قیف، دایره‌های هم اندازه‌ای را در سینی با مواد به وجود آورید و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت استراحت کند.

مرحله نهم: به کمک یک مهر روی دایره‌های را حالت دهید. قبل از زدن مهر به شیرینی‌ها، آن را کمی با آب نمدار کنید.

مرحله دهم: یک زرده تخم مرغ را به همراه کمی زعفران ترکیب کنید. با کمک یک فرچه زرده را روی شیرینی‌ها رومال کنید. می‌توانید در این مرحله مقداری کنجد و یا پودر پسته روی شیرینی‌ها بریزید.

مرحله یازدهم: شیرینی‌ها را درون فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا حدود ۲۰ دقیقه بپزد.

پس از پخت می‌توانید کمی شهد روی شیرینی‌ها بزنید تا براق شوند. شیرینی‌های شما حاضر است و می‌توانید آنها را سرو کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه نان چای قزوین اصیل و سنتی به 2 روش

فراشپز- نان چای شیرینی سنتی قزوین، جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل…

8 دقیقه ago

دسر زعفرانی؛ دسر ساده پذیرایی برای ایام عید نوروز

فراشپز- دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این…

37 دقیقه ago

طعم باورنکردنی شاورما، لقمه‌ی لذیذ لبنانی در کنار سالاد فتوش

فراشپز- بسیاری از رستوران‌های بین‌المللی تهران هم این غذا را سرو می‌کنند؛ اما طعم‌های خانگی…

1 ساعت ago

طرز تهیه خورشت قرمه‌سبزی؛ غذایی که عاشقان زیادی دارد

فراشپز- قرمه‌سبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست…

2 ساعت ago

فوت و فن تهیه خورشت قیمه مجلسی

فراشپز- این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که…

2 ساعت ago

طرز تهیه ترشی عناب؛ با طعم دلپذیر و خوشمزه

فراشپز- ترشی عناب خوشمزه و متفاوت و مقوی است و می‌تواند طعمی دلچسب به سفره‌های…

3 ساعت ago