طرز تهیه شیرینی سپه سالاری خوشمزه خونگی راحت

شیرینی سپه سالاری یکی از انواع شیرینی های قدیمی و سنتی ایرانی میباشد که طرفداران زیادی دارد.

آموزش شیرینی خانگی، از محبوبیت خاصی در میان خانم های خانه دار برخوردار است، بخصوص شیرینی های خوشمزه ای که با مواد کم و در دسترس آماده می شوند، مثل شیرینی سپه سالاری .

شیرینی سپه سالاری یکی از اصیل ترین شیرینی ها ایرانی می باشد که توجه کمتری نسبت به سایر شیرینی به آن شده است. این شیرینی بسیار خوشمزه اصالتا برای تبریز می باشد اما شیرینی سپه سالاری تهران هم به همان اندازه شهرت دارد. این شیرینی لذیذ را می توانید در ایام نوروز تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم شیرینی سپه سالاری

آرد سفید 250 گرم
آرد برنج 130 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم
شهد 10 گرم
کره 150 گرم
روغن مایع 40 گرم
ماست 150 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ خ
وانیل نوک ق چ
خمیر مایه 1 ق چ خ

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری

مرحله اول :

برای شروع، آرد و آرد برنج را در یک ظرف الک کنید و هم بزنید.

مرحله دوم :

روغن و کره که به دمای محیط رسیده است را به آرد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.

مرحله سوم :

بکینگ پودر و خمیر مایه را به این مواد اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن بکنید.

مرحله چهارم :

در ظرف دیگری ماست را بریزید و هم بزنید؛ سپس شکر را نیز به ماست اضافه کنید.

مرحله پنجم :

تخم مرغ را به همراه وانیل و شهد به این مواد اضافه کنید و با همزن برقی شروع به هم زدن بکنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله ششم :

مایه ای که آماده کرده اید را به مخلوط آردها اضافه کنید و با همزن شروع به همزدن بکنید. کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند؛ البته نیاز به بیش از حد هم زدن نیست.

مرحله هفتم :

کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و موادی که آماده شده است را درون قیف بریزید.

مرحله هشتم :

با مواد آماده شده و کمک قیف، دایره های هم اندازه ای را در سینی با مواد به وجود آورید و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت استراحت کند.

مرحله نهم :

به کمک یک مهر روی دایره های را حالت دهید. قبل از زدن مهر به شیرینی ها، آن را کمی با آب نمدار کنید.

مرحله دهم :

یک زرده تخم مرغ را به همراه کمی زعفران ترکیب کنید. با کمک یک فرچه زرده را روی شیرینی ها رومال کنید. می توانید در این مرحله مقداری کنجد و یا پودر پسته روی شیرینی ها بریزید.

مرحله یازدهم :

شیرینی ها را درون فر گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا حدود 20 دقیقه بپزد.

پس از پخت می توانید کمی شهد روی شیرینی ها بزنید تا براق شوند. شیرینی های شما حاضر است و میتوانید آنها را سرو کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه دلمه اسفناج؛ بمب آهن و انرژی

فراشپز- دلمه اسفناج یکی از انواع دلمه‌های بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب…

31 دقیقه ago

رشته پلو با انار مخصوص شب یلدا

فراشپز- یکی از میوه‌های محبوب این فصل انار است. از انار در آشپزی نیز استفاده…

54 دقیقه ago

روش‌های مصرف گل‌کلم برای لاغری

فراشپز- خوردن گل کلم برای کاهش وزن می تواند ایده خوبی باشد زیرا حاوی مواد…

3 ساعت ago

۸ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید؛ از قهوه تا ماست

فراشپز- کافئین باعث می‌شود که معده اسید بیشتری را ترشح کند که می‌تواند منجر به…

4 ساعت ago

در هوای سرد چه بخوریم؟؛ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما

فراشپز- با سرد شدن هوا، متابولیسم به منظور حفظ انرژی و گرم نگه داشتن بدن…

4 ساعت ago

طرز تهیه رول خرما و گردو؛ یک صبحانه و تغذیه مقوی برای دانش‌آموزان

فراشپز- رول خرما و گردو نوعی لقمه خوشمزه و سالم است که از ترکیب خرما…

5 ساعت ago